برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای یایا ، چرا داغ کردی رفیق ؟ تازه بحث گرم شده . من عاشق این طور بحث ها هستم !
در ابتدا خدمتت عرض کنم که بنده علم غیب ندارم که اشتباهات شما رو قبل از خودتون متوجه بشم . این مدل برداشت شما هم هیچ گونه توجیح علمی نداره !ضمن عرض سلام من يه چيزي رو اشتباه به عرضتون رسوندم و منظورم اين نبود و اصلاحش مي کنم. هر بيت اطلاعات قبل از اينکه بخواد بياد توي RAM آدرسي که قرار توي RAM بهش تخصيص داده بشه بهش وصله. اما اين پکيج اطلاعاتي بوسيله چيپ موجود بر روي برد RAM (چيپ هم يه نوع IC هست دوست عزيز) تفکيک شده و اطلاعات در خانه حافظه مورد نظر درج ميشه و هنگام خوندن هم آدرس اون خونه به چيپ موجود روي برد RAM ارسال و چيپ اطلاعات مورد نظر رو بازيابي و ارسال مي کنه. همونطور هم که مي دونيد SPD يک حالت باياس مانند (ROM) داره. اين از اين.
گفتم با توجه به منبع معتبر عرایضتون رو ثابت کنید . منتظر Datasheet یک مدل از همون IC یا چیپی که مورد نظرتون هست هستم . ضمنا اگر کمی واضح تر کار چیپ مورد نظر رو بیشتر تشریح کنید ، ممنونت می شم .
ببین دوست عزیز همانطوری که نتایج مقایسه سایت های معتبر بین الملی رو اینجا لینک می کنی ، در مورد قیمت ها هم باید به صورت جهانی بحث بشه . ما داریم بحث علمی میکنم ، وگرنه تو وضعیت فعلی بازار کامپیوتر کشور ، چه قطعه ای قیمتش مناسبه که در این مورد مثل قیمت های جهانی باشه ؟در مورد قسمت آخر هم خدمت شما بايد عرض کنم که لطف کنيد از خارج بيرون بيايد و بازار ايران رو ببينيد. در حال حاضر قيمت AMD Pehnom II-X4 940 در پايينترين قيمت موجود در فروشگاه حدود 265000 تومانه و اين در حاليست که قيمت Intel Core 2 Quad Q9550 Box در پايينترين قيمت موجود در فروشگاه حدود 270000 تومانه.
اگه مي خواين تا من براتون تهيه کنم. پس بهتره بريد يه قيمتي از بازار بگيريد.(جناب مبين هم گفتن خودشون پردازنده رو 265000 تومان خريدن و قيمت 320000 تومان هم بوده و Q9550 هم که توي بازار با همون قيمتي که عرض کردم ريخته) پس قيمتشون يکيه تقريبا.
از اون گذشته، بنده تا حدودی با قیمت های کنونی بازار ایران آشنا هستم ! بنده هم می تونم AM2+ Phenom II X4 940 - 3.0GHz رو برای شما با قیمت 215 هزار تومان تهیه کنم . اگر حرف بنده رو قبول ندارید ، می تونید قیمت های فروشگاه های آنلاین ایرانی مشاهده کنید که معمولا قیمت هاشون کمی از قیمت کف بازار بالاتره :
Phenom II X4 940 3.0GHz - Lioncomputer = 223T
Core2 Quad Q9550 2.83GHz - Lioncomputer = 276T
========================
Phenom II X4 940 3.0GHz - Rayansaba = 228T
Core2 Quad Q9550 2.83GHz - Rayansaba = 280T
میبینی که حتی در داخل کشور هم که وضعیت بازار مناسبی نداره، اختلاف قیمت 25% وجود داره ! از طرفی بر خلاف پردازده های BOX اینتل ، پردازنده های AMD در داخل کشور گارانتی دارند که معمولا هزینه ای هم کمپانی گارانتی کننده به قیمت نهایی پردازنده اضافه میکنه . و وگرنه شاید در داخل کشور هم اختلاف قیمت 30 الی 35% درصدی این پردازنده با Q9550 حفظ می شد .
در این مورد بحثی میمونه ؟
حقیقتش رو بخوای سر این موضوع خیلی خندیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدو اما مورد آخرکه مقايسه اين دو پردازنده در لينک ارائه شده هست شما مطمئن هستيد که درست و با دقت نگاه کرديد!؟!؟!؟؟ در اين لينک که در 31 نرم افزار مختلف جهت حالتهاي گوناگون پردازشي مقايسه صورت گرفته با در نظر گرفتن Lower is better و higher is better از اين 31 مورد تنها در 9 مورد AMD و در 22 مورد اينتل برتر بوده!؟!؟!؟
من واقعا نمي دونم شما چجور داريد مي فرمائيد که آيا تعداد 22 نرم افزار در 31 نرم افزار به درصد ميشه 15٪!؟!؟!
خير دوست عزيز ميشه 70٪. اگه مي خواين تا تک تک نرم افزارها رو با اعداد متناظر ذکر کنم؟
ضمنا حتي در اين 9 نرم افزاري که ذکر شده AMD بهتر عمل مي کنه در جاهايي مثل Windows Media Encoder امتياز اينتل 33 و امتياز AMD برابر 32 هست(اوني که کمتره بهتره) و در جايي ديگه 3DS MAX r9-space flyby امتياز اينتل 5.5 و امتياز AMD برابر 5.4 ((اوني که کمتره بهتره) هست و در کل جاهايي که AMD جلوتره اختلاف خيلي کمه.
اما در جاهايي مثل MS Excel اينتل فاصله برتري نسبتا زيادي نسبت به AMD داره يا همچنين در Blender 2.84 و 3DS MAX r9-Underwater escape و ... .
پس لطفا دقت بيشتري بفرمائيد چون AMD Phenom II-X4 940 در 70٪ موارد از Intel Core 2 quad Q9550 عقبه و اين در حاليه که قيمتشون يکيه.
در وحله اول خدمتت عرض کنم که بنده کارم در حال حاضر در تحریریه مجله رایانه خبر ، نوشت مقاله و تهیه Review هست . دیگه با اصطلاحاتی نظیر Lower is Better و Higher is Better آشنا هستم . نیازی به یادآوری شما دوست عزیز نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من دیگه حساب این رو نکرده بودم که برای این که شما درک کنی منظورم رو ، باید اینقدر مسائل رو ساده سازی کنم . باز هم در این مورد کوتاهی بنده هست !
به این صورت تصور می کنم شما متوجه خواهید شد :
ببین دوست عزیز ، شما می گی در 22 مورد از 31 نرم افزار مختلف با Processing Method های مختلف ، پردازنده اینتل بهتر عمل کرده . بنده هم با شما موافقم . ولی در اون 22 موردی که شما اشاره کردی ، آیا درصد برتری پردازنده اینتل به صورت میانگین بیشتر از 10 الی 15 درصد هست ؟
حتی در برخی از تست ها اختلاف برتری Q9550 ، به زیر 5% هم میرسه !
همانطور که قبلا اشاره کردم ، حتی در برخی از نرم افزار ها، که شماره اشاره کردی در 9 نرم افزار ، Phenom II X4 940 عملکرد بهتری داره .
تا اونجایی که من به یاد دارم برای مقایسه پردازنده ها ، درصد های اختلاف توانایی 2 پردازنده در نرم افزار های مختلف رو به صورت میانگین ملاک قرار می دهند ، حتی در نتیجه گیری های پایانی هم همین موضوع ملاک قرار می گیره .
تصور نمی کنم در مورد این موضوع به این روشنی ، شما شکی داشته باشی .
مبین عزیز هم از دوستان بنده هستند، ایشون هم نظر خودشون رو دارند .من بازم روي حرفم هستم و هر کسي در حال حاضر ادعا مي کنه AMD در هر رنج قيمتي خريد برتره قيمت و پردازنده رو بگه تا من با Chart معتبر و قيمت معادل اينتل هم قيمت و برترش رو معرفي کنم.
در کل هم که پرسرعت ترين پردازنده هاي دنيا سري Intel Core i7 هست.
جناب مبين هم که در چتي که با هم داشتيم با ارائه همين لينک نشونشون دادم که اگر Intel Q9550 خريده بودن به نفعشون بود و Performance بالاتري رو در اختيار داشتن.
ولی برای بنده ، نظر شخصی شما یا هر شخص دیگه ای اهمیتی نداره ! بنده وظیفه خودم می دونم ، در انجمن سخت افزاری که مسئولیتش بر عهده بنده هست ، در برابر انتشار مطالب غلط و فاقد ارزش علمی سکوت نکنم . حتی اگر شده از کارهای مهمتری که زندگی روزمره دارم می زنم ، تا این گونه بحث ها رو به سرانجام برسونم .
بنده تا انتهای بحث شما رو همراهی می کنم ، تا هر زمانی که ادامه پیدا کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گمان نمی کنم موضوع برتری این پردازنده در این تاپیک مورد بحث قرار گرفته باشه ؟ بنده اشتباه می کنم ؟در کل هم که پرسرعت ترين پردازنده هاي دنيا سري Intel Core i7 هست.
قربونت رفیق . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تقديم احترام خدمت شما مدير محترم.
موفق باشی /.

Bookmarks