زمان نمیشه داد ولی در حال حاضر میتونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان نمیشه داد ولی در حال حاضر میتونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز درباره ی قیمت ها مطمئنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چند جا پرسیدم همه بالای 7 تومن گفتن
از کجا به صورت حصوری بگیرم میشه راهنماییم کنی؟
مرسی
عزیز قیمت ها تو سایت شهر سخت افزار هست . میتونی از آریا کامپیوتر خرید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قیمت واقعی و بروز انواع سختافزار (قطعات کامپیوتر) | آپدیت: 21 خرداد
Hassan-k2 (13-06-15), mohammad reza11 (13-06-15)
مرسی عزیز ولی جایی رو نمیشناسی به صورت حضوری بشه خرید کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنا به دلایل و مشکلاتی نمیتونم خرید اینترنی کنم(مشکل اعتماد سازی نیست) و مجبورم خرید حضوری کنم میشه راهنماییم کنی؟
اگه امکانش نیست تو تایپیک بنویسی لطفا به من پیام خصوصی کن
مرسی از راهنمایی هایی انجام دادی
میشه یه لینک از مشخصات کامل سی پی یویی که گفتی بدی لطقا.(i7 4790k)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
سیستم مچ و بالانس هست؟
بهترین پرفورمنس رو میده و قطعاتش با هم توازن دارن؟
آخرین ویرایش توسط mohammad reza11 در تاریخ 13-06-15 انجام شده است
به نظرتون دو تا 970 sli کنم قدرتش بیشتر نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر رو قیمت اضافه میشه؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز بنده به شما میگم که به این سیستم دوستمون amd-intel اعتماد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مدت زیادیه pc gamer هستم به شما میگم که این سیستم راحت 4 سال برای شما سیستم گیم با کیفیت خواهد بود .
در ضمن با اومدن آپدیت های جدید و DX12 به مرور قدرت قابل استفاده 980 زیاد میشه در بازی ها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-06-15), Hassan-k2 (13-06-15), mohammad reza11 (13-06-15)
Hassan-k2 (15-06-15), mohammad reza11 (14-06-15), salpc (14-06-15)
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه سوال
پاور کم نمیاره ؟
750 کافیه؟
مرسی
بله کافیه ......................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hassan-k2 (15-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks