Hassan-k2 (15-06-15)
یه سوال ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو سایتای مختلف چند تا سی پی یو i7 با همین پسوند 4790k
دیدم ولی فرکانس اونا تفاوت داشت
دلیلش چی بود!؟
آخه ترسم از اینه فروشنده منظور بنده رو به خوبی نگیره یه سی پی یو i7 4790 k
دیگه با فرکانس پایین تر بده
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hassan-k2 (15-06-15)
فرکانس پردازنده اینتل متغیر هست . به دلیل مصرف انرژی . وقتی شما پردازنده 4790k میگیرید یک مدل هست و نوع های مختلف ندارد . کاربر میتونه با تغییر مولتی ضریب رو تغییر بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hassan-k2 (15-06-15), M3RS4D 50062 (15-06-15), salpc (14-06-15)
بله درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید مشکل از من بود
سری پردازنده رو درست نخونده بودم
Hassan-k2 (15-06-15)
و سوال آخر:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا سقف 250 تومن چه موس و کیبوردی برای گیم پیشنهاد میکنید؟
مرسی
Hassan-k2 (15-06-15)
Hassan-k2 (15-06-15), mohammad reza11 (14-06-15), salpc (14-06-15)
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه سوال
پاور کم نمیاره ؟
750 کافیه؟
مرسی
|
|
بله کافیه ......................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hassan-k2 (15-06-15)
دیگه الان سیستم خریدن نهایت اشتباه هست!
Hassan-k2 (15-06-15)
ببخشید چرا اشتباهه?
طراحی و پشتیبانی وبسایت
WWW.WEBPROVIDER.IR
انجام کلیه فعالیت های گرافیکی و برنامه نویسی تحت وب تامین امنیت وبسایت توسط انجمن آشیانه
چون محصولات جدید دارند میان اوخر ماه آینده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks