اولا : DDR3 با باس 1066 خیلی با DDR2 با باس 1066 فرق داره درست که باس هر دو یکی اما کلی با هم فرق دارند ضمن این که هر دو هم الان تقریبا یک قیمت شدند با بالا رفتن قیمت رم های DDR2 شاید هم DDR2 با باس 1066 گرانتر هم باشه حالا دیگه چرا می گید DDR2 بهتر من نمی دونم .
دوم : من منظورم از این جواب بیشتر این بود که بدونید به راحتی با 400 تومان می تونید بر پایه DDR3 سیستم انتخاب کنید و اون 3 تا قطعه رو هم از روی پست های قبلی کپی کردم همانطور هم که می بینید با بوجه شما خیلی فاصله داره همش شد 260 هزار تومان.
سوم : به نظر من که رم های کینگ با گارانتی سریر نسب به قیمت خودشون کارائی خوبی هم دارند حالا اگر شما برند مطرح تری می خواید می تونید CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333 2x2GB تهیه کنید به قیمت 110 هزار تومان که هم از حداقل که گفتین بیشتر هم برند مطمئن تری .
cpu رو هم می تونید به یه AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz تغییر بدین با قیمت حدود 210 هزار تومان در کل بشه 407 هزار تومان در عوض سیستم چیز زیادی از یه سیستم بر پایه i5 750 که فقط مادر برد و cpu قیمتی نزدیک 500 هزار تومان داره کم نداشته باشه برای این کار می تونید به بنچمارک ها مراجعه کنید.

Bookmarks