سه قطعه مین و سی پی یو و رم می خوام قیمت تا 400 تومان
کلا اگه بشه دی دی ار 3 بست بهتره اگرچه زیاد امید وار نیستم
ای ام دی یا اینتل مهم نیست رم هم حداقل 2 گیگ باشه
دوستان اگه واسه ddr2 v ddr3 پیشنهاد دارند هر دو را مطرح کنند
سه قطعه مین و سی پی یو و رم می خوام قیمت تا 400 تومان
کلا اگه بشه دی دی ار 3 بست بهتره اگرچه زیاد امید وار نیستم
ای ام دی یا اینتل مهم نیست رم هم حداقل 2 گیگ باشه
دوستان اگه واسه ddr2 v ddr3 پیشنهاد دارند هر دو را مطرح کنند
|
کاربر شهرسختافزار
این همه پول برای 3 تا قطعه تازه میگید امید به ddr3 بستن ندارید این 3 تا قطعه نمونه که خیلی پایین تر هم در می اید. اگر خواستین رم می تونید دو برابر کنید . تازه باز هم پول می مونه برای بهتر کردن cpu
CPU ------------ AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz--------------------118000
MB--------------Asrock m3a785gmh/128m-------------------------87000
RAM DDR3 ---- KINGSTON - Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB)-----------55000
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 15-11-09 انجام شده است
roben (15-11-09)
1.خب اگه قرار باشه 1066 بندازم که همون ddr2 بهتره
2.به نسبت قیمت کارایی واسم خیلی مهمه نه اینکه فقط چون اون 1066 کینگ اسمش شد ddr3 اونو کار کنم
البته دوستان هر نظری دارند اعلام کنند استقبال می کنم هدف یاد گرفتنه
کاربر شهرسختافزار
اولا : DDR3 با باس 1066 خیلی با DDR2 با باس 1066 فرق داره درست که باس هر دو یکی اما کلی با هم فرق دارند ضمن این که هر دو هم الان تقریبا یک قیمت شدند با بالا رفتن قیمت رم های DDR2 شاید هم DDR2 با باس 1066 گرانتر هم باشه حالا دیگه چرا می گید DDR2 بهتر من نمی دونم .
دوم : من منظورم از این جواب بیشتر این بود که بدونید به راحتی با 400 تومان می تونید بر پایه DDR3 سیستم انتخاب کنید و اون 3 تا قطعه رو هم از روی پست های قبلی کپی کردم همانطور هم که می بینید با بوجه شما خیلی فاصله داره همش شد 260 هزار تومان.
سوم : به نظر من که رم های کینگ با گارانتی سریر نسب به قیمت خودشون کارائی خوبی هم دارند حالا اگر شما برند مطرح تری می خواید می تونید CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333 2x2GB تهیه کنید به قیمت 110 هزار تومان که هم از حداقل که گفتین بیشتر هم برند مطمئن تری .
cpu رو هم می تونید به یه AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz تغییر بدین با قیمت حدود 210 هزار تومان در کل بشه 407 هزار تومان در عوض سیستم چیز زیادی از یه سیستم بر پایه i5 750 که فقط مادر برد و cpu قیمتی نزدیک 500 هزار تومان داره کم نداشته باشه برای این کار می تونید به بنچمارک ها مراجعه کنید.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 16-11-09 انجام شده است
فکر کنم مادر برد و CPU بر پایه Core I5 را بشه با کمتر از 500 هم گیر آورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد بنچ مارک ها مطمئنا Core I5 امتیازهای بهتری از 955 داره به خصوص که توانایی اوکلاک کردن خیلی بهتری هم داره.
اما در مورد عملکرد رم تا انجا که من میدانم اگر سرعت رم را تا 1600 انتحاب نکنی تنها برنامه هایی که میتونن بین رم DDR3 و ِDDR2 فرق بگذارند برنامه های بنچمارک هستند.
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم ارازن ترینش همین سیستمی باشه که دوست مون پیشنهاد داده که باز هم قیمت 516 تومان شده در ضمن من هم نگفتم سیستمی که من گفتم از i5 750 بهتره اتفاقا گفتم کمتر اما چیز زیادی کم نمی یاره هنوز هم می گم با توجه به فاصله نزدیک 100 هزار تومانی بین این دو تا پلات فرم از نظر من ارجهیت با سیستم AMD حتی اگر cpu رو همون 630 اولی که گفتم در نظر بگیرند اختلاف قیمت ها باز خیلی بیشتر میشه در صورتیکه اختلاف کارائی خیلی کمتر افت می کنه در مورد رم هم البته من بنچمارک دقیقی راجع به این موضوع ندیدم که حرف شما رو تایید یا تکذیب کنم خودم هم کسی بودم که تا همین چند وقت پیش استفاده از DDR3 رو با توجه به قیمت ها به هیچ کس توصیه نمی کردم اما این دیگه کاملا واضح که با توجه با انتخاب DDR3 الان حداقل این که فارغ از بحث کارائی دست ادم برای ارتقا بعدی بازه و با توجه به این که دارم میگم الان رم DDR2 هم قیمت DDR3 حتی در باس بالا تر شاید گرانتر هم باشه دیگه نمی دونم اصلا دلیل مقایسه این دو تا با هم چی می تونه باشه.
roben (16-11-09)
|
|
ASROCK P55 PRO 157
INTEL CORE I5-750 225
GSKILL 2X2G/1333 RPL 134
hapalii (16-11-09), MicroSystem (16-11-09), roben (16-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks