چه برتری هایی؟ اسلات بیشتر؟ sata بیشتر؟ rampage II gene یک مادر بورد mATX و EVGA یک مادربورد ATX هست.MB:evga X58 3X SLI خیلی از rampage II hene بهتر است و تنها حدود 30 تومان گرانتر
پس بدیهیه که EVGA امکانات ( اسلات و اینجور چیزها) و فضای بیشتری داشته. من همون rampage II extreme رو ترجیح می دم. چون طرفدار چیزهای کوچولو هستم!!
چه مدلی؟ XMS3 یا Dominator ? با چه قیمتی؟ می خوام سرم کلاه نره!RAM:3 x2GB Crossair 1600
از رید کردن منصرف شدم. ترجیح می دم اطلاعاتم در امن و امان باشن تا اینکه سرعت افزایش پیدا کنه.HDD:2 x saegate 500GB 7200.12 دو هارد در حالت RAID خیلی بهتر جواب می دهد
همچنین برای RAID 0 نیاز به هیچ چیزی به جز کمی اطلاعات نیست
اصلا دوست ندارم روی کیسم تبلیغ محصول خاصی باشه. مدل cm690 بهتره و ازون بهتر HAF922 . قیمت اینها رو نمی دونید؟CASE:cooler master CM690 nVIDIA edition
قبلا عرض کردم lcd حتما دارای Tuner باشه. این مدلی که معرفی کردید Tuner نداره. همی طور مثله اینکه کرسی رایانه یه تغیراتی تو این lcd ها می ده از جمله اینکه برچسب hp رو از روی lcd حذف می کنه.من به شما LCD HP w2207 پیشنهاد می کنم که با توجه به قیمت از تمامی LCD های 22 سامسونگ و ال جی برتر (مقایسه کردم کنار هم از دلم در نمی یارم) قیمت 269 گارانتی کرسی رایانه

Bookmarks