در مورد رم همیشه ظرفیت بالا را انتخاب کنید! 6 گیگ بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم دو تا هارد 500 گیگ وسترن دیجیتال خریدم و مشکل شما رو هم منم دارم یعنی تردید در raid0 کردن! من یکمی تحقیق کردم و در حال حاضر اینوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونم بگم که ارزش ریسک کردن رو raid0 داره با توجه به اینکه قیمت هاردهای دور بالا واقعا منصفانه نیست!!!!
البته در حالت رید دیگه 1 ترابایت فضا در اختیار نخواهید داشت دوست عزیز!
در مورد برند هم بطرف مکستور اصلا نرید! وسترن دیجیتال از همه برندها در حال حاضر خیلی بهتره.
فکر نکنم کولر مستر رو بتونید با 200 تومن بخرید تا اونجایی که من اطلاع دارم کیس های خوب کولر مستر قیمت های 300 به بالا رو دارند ضمن اینکه شما با اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات باید به فکر یه کیس حرفه ای باشید با سیستم خنک کنندگی مناسب و برای شما باید اولویت ، کیفیت ساخت و تهویه اون کیس باشه نه ظاهر اون!!!!
من مادربوردم asus rampage extreme هست و همین این کارت صوتی رو داره ولی سه ماهه که می گردم یه اسپیکر مناسب واسه استفادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداکثر از قدرت این کارت پیدا کنم اونم با همین بودجه شما ولی هنوز پیدا نکردم!
با این بودجه اسپیکر creative t7900 هستش که 7.1 و تمام تکنولوژی های این کارت صدای مادربورد رو پشتیبانی می کنه و کیفیت خیلی خوبی
داره ولی مشکل اینجاست که هیچ جا پیدا نمیشه. فکر کنم شما هم باید مثل من صبر کنید!
سال قبل بود خیلی اونم با قیمت 150 امسال نیست اصلا!!!
البته یه مدل دیگه هم داره که 400 تومنه 7.1 هستش ولی با کمال تعجب اونم نیست!!!!
باید صبر کنید...........................
بله ولی برای گیم باید بیش از اینها هزینه کنید ضمن اینکه من محصولات مایکروسافت رو خیلی با کیفیت تر از برند های دیگه می دونم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GREEN رو بذارید کنار! واسه این سیستم Cooler Master بگیرید خیلی بهتره. ضمن اینکه در مورد پاور و کیفیت اون بیشتر تحقیق کنید وبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حساسیت بخرج بدید چون بسیار مهمه!!!!!!!!!!!!!
مانیتورهای دارای تیونر کیفیت پایین تری نسبت به مانتیورهای بدون تیونر دارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی سرعت پاسخگویی واقعی !که بیشتر تو کارهای حرفه ای گرافیکی بدردمی خوره در باقی موارد اختلاف آنچنانی ندارند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلاً وقتی می گن زمان پاسخ گویی یک LCD، 2ms است یعنی 2 میلی ثانیه طول خواهد کشید که فریم با فریم بعدی تعویض شود.
سایز مانیتور 24 اینچ و فقط سامسونگ با 2MS از سری T انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks