پیشنهاد من اینه که از فکر core i7 بیرون بیایی(اگه این سیستم فقط برای گیم باشه). و بجای این برو یه کارت گرافیک gtx295 بگیر که .... .
درمورد سوال اول باید بگم اگه قصد اور داری حتما یه خنک کننده بگیر (همونی مدل خنک کننده که گفتی خیلی خوبه)

و در مورد سوال دوم روی جعبه D0 نوشته نیست و باید به S-SPEC = SLBEJ توجه کنی
ممنون از پاسختون. ولی همون طور که در بالا نوشتم، قصد خرج کردن زیاد روی کارت گرافیک ندارم. ( به خاطر directX 11) (حداکثر 270 هزار تومان )
و همون طور که در بالا نوشتم! قصد خرید کامپیوتر بر مبنای چیپست X58 اینتل دارم. آن وقت شما می گویی core i7 نخرم؟!!
من در نوشته ی بالا در مورد فن Cpu هیچ مدلی معرفی نکردم. بعد شما می گویید که همان مدلی که خودم معرفی کردم بگیرم؟ کدام مدل؟
برای سوالهای دیگر من پاسخی دارید؟ به غیر کارت گرافیک و cpu و مادر بورد در مورد بقیه نظرتان را می خواستم.