1-پردازنده دو هسته ای و دو هسته رشته پردازشی داره
2-گرافیک باید جداگانه تهیه بشه . گرافیک های آنبرد این پردازنده ها ضعیفه
3-گرافیک هاشون اونطوری کاربردی نیستند
4- روی ارتقا زیاد حساب نکنید چون قدیمی هستند
1-پردازنده دو هسته ای و دو هسته رشته پردازشی داره
2-گرافیک باید جداگانه تهیه بشه . گرافیک های آنبرد این پردازنده ها ضعیفه
3-گرافیک هاشون اونطوری کاربردی نیستند
4- روی ارتقا زیاد حساب نکنید چون قدیمی هستند
yaser.s16 (21-09-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی طرف به من دروغ گفته ؟ امروز که لیست قطعات رو گرفتم پرسیدم دوهسته ای هست ؟ گفت نه چهارهسته ایه چون از روی گیگاهرتز مشخص میشه و اینم 2.9 گیگاهرتزه و میشه چهار هسته ای .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا گفت ویندوز 10 هم به راحتی نصب میشه و خودش واسم نصب میکنه . گفت صاحب قبلیش با این قطعات بازیهای نسبتا حرفه ای میکرده و چون الان میخواسته خیلی حرفه ای بازی کنه اومده قطعات رو ارتقا بده .
راستی سیستم اولی قابلیت ارتقاء پذیریش بیشتر از اینه ؟ و آیا سیستم اولی جدیدتره از این دومی یا قدیمی تر ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yaser.s16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel
اگر گرافیک نمیخوای بخری سیستم اول . ولی سیستم اول دو هسته ای هست .
سیستم دوم هم دو هسته ای به قابلیت HT دو رشته پردازشی هم اضافه میشه .
yaser.s16 (21-09-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید اگه من 1 تومن واسه گرافیک هزینه کنم و 1 تومن واسه 3 قطعه ی ( رم ، سی پی یو و مادربرد ) آیا میشه با همین 2 تومن یه سیستم قوی که بازیهای امروزی و نرم افزارهای سنگین گرافیکی رو اجرا کرد ؟
بله چرا نشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yaser.s16 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
COREI5 6400
MAIN Gigabyte GA-B150M-D3H
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
VGA SAPPHIR RX470
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks