کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز به نظرم همونی که من معرفی کردم بگیری بهتره البته پیشنهاد دوستان هم بد نیست ولی به نظرم گیگا ببند اونم حتما ddr3
چون باید فکر اینده رو هم بکنید
یه پیشنهاد خیلی دوستانه اینه که اصلا زیر بار ddr2نرو
دی وی دی راتر هم اچ پی ببند مطمئن باش خیلی بهتره
در ضمن این سی پی و ای ام دی که بهتون معرفی کردم یه سی پی یو خیلی حرفه ای
من خودم با 7500 اینتل و 925 ای ام دی تست زدم توی تبدیل حدود 1 ساعت ای ام دی جلوتر بود البته ای ام دی 4 هسته ای هست
ولی شما باید قیمت و کارایی رو بچسبی
یه چیز هم بگم من طرفدار اینتل یا ای ام دی نیستم
ولی خوب چون مانیتورتون 22 است میتونید سی پی یو رو 925 انتخاب کنید(مال منم همینه خیلی هم رازیم) گرافیک رو بالاتر رم رو هم 130 تومانی بردارید.
آخرین ویرایش توسط rezaaghili در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من خودم میخوام سی پی یو 965 بردارم
رم 4GB DDR3
|
|
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 965 رو با ایر میتونید تا 3.9 الی 4 گیگاهرتز آورکلاک کنید
پردازنده 925 رو تا 3.8 الی 3.9 یعنی عملا اختلاف ۵۰ هزار تومنی که پرداخت میکنید به هیچ درد شما نمیخوره
مگر اینکه بخواهید با نیتروژن رکورد ثبت کنید که در اون صورت هزینه بیشتری هم باید برای مادربرد پرداخت کنید
بهتر میدونم که این مبلغ رو درجای دیگه مثل گرافیک مصرف کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boy_a88 (10-02-10), Hamid2547 (10-02-10), rezaaghili (10-02-10), ripek (12-02-10)
من برای شما تضمین میکنم که همین الان روی این سیستم بازی میریزم که در جا تسلیم بشه. این رفیق بابای شما تضمینش بدرد خودش میخوره و یک کسی که میخواهد MineSweeper بازی کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من موندم اون چجوری میخواهد رمهای DDR3 را روی این مادربرد نصب کنه !؟ حتما به کمک چکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
http://3dholoprint.com/materiel-info...GCM013284.html
boy_a88 (10-02-10), rezaaghili (10-02-10), ripek (12-02-10)
کاربر شهرسختافزار
خوب پس پردازنده 945 چطوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا چه نوع گارفیکی بگیرم اگه نخوام 965 انتخاب کنم
کاربر شهرسختافزار
[quote=JEskandari;188803]من برای شما تضمین میکنم که همین الان روی این سیستم بازی میریزم که در جا تسلیم بشه. این رفیق بابای شما تضمینش بدرد خودش میخوره و یک کسی که میخواهد MineSweeper بازی کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من موندم اون چجوری میخواهد رمهای DDR3 را روی این مادربرد نصب کنه !؟ حتما به کمک چکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
http://3dholoprint.com/materiel-informatique-
پس این مادربرد اصلا DDR3 نمیخوره حتما میرم میگم بهشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنوز هیچی نشده سرمون کلاه میزارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط boy_a88 در تاریخ 10-02-10 انجام شده است
نگاه کن اینها دوتا بردن یکیشون P43-UD3L که فقط DDR2 میخوره یکیP43T-UD3L که رم DDR3 میخوره قبل از اینکه کله طرف را سر نیزه بزنی جلوی درب مغازه اش بذاری مطمئن شو منظورش کدام یکی بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حرف دوستمونه گوش کن همون 925 ببر
جاش گرافیک خوب ببر
با نظر های نیما جان و JEskandari هم موافقم
|
|
همون اول تاپیک که پیشنهادم رو گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط boy_a88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boy_a88 (11-02-10), Hamid2547 (11-02-10), rezaaghili (10-02-10)
کاربر شهرسختافزار
نه آخه تو کاغذ نوشته داده به من گفت رم هم DDR 3 میبندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب شد منم قبول نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks