سلام!
دوست عزیز ARA-RF http://pcnetwork.ir/member.php?u=87642 من دارم تعجب میکنم! شما که یه مانیتور CRT معمولی دارید و حتی نمیتونید از خروجی دیجیتال ( DVI ) استفاده کنید!!! پس چرا اینقدر روی کارت گرافیک حساسیت دارید؟! واقعیتش این سیستم خیلی خوب و سریعی میشه اما از اونجایی که مانیتور شما یک CRT هست ، و باید از خروجی آنالوگ هم استفاده کنید ، اصلا با یک سیستم سینمای خانگی برای تماشای فیلمهایی با کیفیت HD ( حتی HD1080 ) قابل مقایسه نخواهد بود! فراموش نکنید برای لذت بردن از تماشای فیلمهای HD دو رکن اصلی صدا و تصویر وجود دارد که اگر نتوانید این دو فاکتور مهم رو فراهم کنید ، از تماشای فیلمهایی که با فرمت پیشرفته HD ارائه می شوند اون لذتی که باید از کیفیت صدا و تصویر واقعی این فرمت رو ببرید ، نخواهید برد !!
ببینید چیزی که برای یک سیستم سینمای خانگی مهم هست ، پردازنده قوی یا رم سریع و... نخواهد بود. بلکه مهمتر از اونها یه مانیتور Full HD بزرگ با ورودی HDMI به علاوه یک اسپیکر قوی و با کیفیت و با توانایی تفکیک صدای بالا و چند کاناله ( 5.1 یا 4.1 ) هست. البته برای انتخاب قطعات شما نیاز خودتون رو بهتر درک میکنید و بسته به نیازتون میتونید انتخاب کنید اما از اونجایی که شما گفتید مقدار کمی هم بازی میکنید ، ما به شما کارت 4670 پیشنهاد دادیم. وگرنه حتی برای تماشای فیلم های HD چنین کارتی خیلی زیاد و همانطور که قبلا هم گفتم حتی برخی مادربوردها با گرافیک آنبورد هم با داشتن خروجی دیجیتال ( DVI ) و همچنین خروجی HDMI به راحتی میتونند برای فیلمهای HD جواب بدن!
بنابراین شمایی که پردازنده 9550 و همچنین رمهای DDR3 انتخاب کردید ، احتمالا به غیر از تماشای فیلم کارهای جانبی دیگری هم مثل تبدیل فرمت و کلا کارهای سنگین دیگری هم انجام می دهید که اگر انتظار داشته باشید سیستم خیلی سریع این کارها رو انجام بده ، در این صورت خرید این دو قطعه منطقی تر میشه.
در رابطه با مادربورد Gigabyte EP45T UD3LR تا اونجایی که اطلاع دارم بارمهای DDR3 کار میکنه. شما کجا خلاف این موضوع رو خوندید؟!
در این جور مواقع هم که شک دارید می تونید با مراجعه به وب سایت شرکت سازنده ، تمامی مشخصات و قابلیتهای محصول مورد نظرتون رو ببینید. این هم صفحه اصلی مدل بورد مورد نظر شماست. با مراجعه به اینجا هم اطلاعات مورد نیاز خود را بگیرید
و اما میریم سراغ کارت گرافیک. ببینید بین دو کارت 4850 و 4670 در تماشای فیلمهای HD تفاوتی نیست. اما در بازی بله. اگر شما بازی اونقدر براتون اهمیت داره که بخواهید برای اون حدود 70 تومن بیشتر خرج کنید که همین رو بردارید. اما در غیر این صورت همون 4670 انتخاب مناسبتری هست. برای مشاهده اینکه هر کارت گرافیک در بازی چگونه عمل میکنه، میتونید با مراجعه به بنچمارکهای مختلف این تفاوت رو ببینید. اگه خواستید بگید تا همینجا چنداشون رو براتون بذارم.
در ضمن در پستهای قبلیتون خیلی اصرار داشتید که کارت گرافیک حتما 1 گیگ باشه و میگفتید یه بازی رو دیدید که کارت 1 گیگ نیاز داشته!! من فکر نمیکنم اینطور باشه. اگر میشه اسم اون بازی رو بگید که ما هم بدونیم!
در رابطه با کانکتورها هم سایر دوستانی که اطلاع بیشتری دارن ، لطفا راهنمایی کنند!
سئالی داشتید در خدمتیم!

Bookmarks