سلام
واقعا جای تشکر داره از پاسخهای عالی Computexبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونید چقدر از سوالهای من رو جواب دادین و فکر کنم سوال های دیگران رو!!
البته با این کمکتون چند تا سوال دیگه در ذهن من ایجاد کردید؟!!
لطفا کسی از دوستان جواب این سوالهای من رو بده تا تکلیف کارت گرافیک و پاور من هم روشن بشه و برم دنبال رم و مین برد که البته با توضیحات اون دوست عزیزمون به جنس مورد نظرم خیلی نزدیک شدم!!بعد دو تا سوال فقط به اولی نخندید:
1. مانیتور من "lg studioworks 775c 17 و من اصلا قصد عوض کردنش رو ندارم به علت های خاص!! این رو به این خاطر گفتم که من هرچی نگاه میکنم پورت مانیتور من به این کارتهای جدید نمیخوره!! درسته!؟
2. من یک خروجی tv هم میخوام داشته باشه از همین معمولی ها اسمش رو نمیدونم! همین ها که زرد هست!!
1چون بیش از این دیگه می خوام صبر کنم ترجیح میدم از خیر i5 بگذرم البته من اونقدر ها هم سیستم تاپ نمی خوام!!پس یک مین با چیپست p45 برام مناسبه ، ولی با اینکه توضیحاتتون رو در مورد ddr3 خوندم ولی باز ترجیح میدم از رمهای ddr3 و مین برد های که اونرور ساپورت می کنند استفاده کنم با وجود قیمت بالاتر!!
پس کم کم تکلیفم خدارو شکر داره مشخص میشه!
پس دوستان لطف کنند علاوه بر راهنمایی در مورد سوالهایی قبلیم ( مخصوصا دو سوال بالا) مین با چیپستp45 در حدود قیمت 100 تومن و 2*2 گیگ رم با باس 1333 به من معرفی کنند !
راستی دوستان پس از جواب دادن به سوالات بالای من در مورد کارت گرافیک، مدلهای بین4850 و 4670 معرفی کنید البته 1 گیگ باشه رمش هم از نوع ddr3 یا بالاتر ( اگر درست بگم!!) با اون مشخصاتی که در بالا گفتم!!

Bookmarks