سلام
خیلی ممنوووون از راهنمایی های دوستان مخصوصا saeed0c
اول اینو بگم اگر دوستان کمک و همکاری کنن کم کم پیش میرم قطعه به قطعه انتخاب می کنم!
فعلا:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید CPU : Intel Q9550
میرم سراغ گرافیک:
با توجه به راهنمایی های دوستان در اینجا و یک جای دیگر! من دو گزینه ام اینهاست
GT9800 یا Ati 4850 جفتشون 1 GB
بعد دو تا سوال فقط به اولی نخندید:
1. مانیتور من "lg studioworks 775c 17 و من اصلا قصد عوض کردنش رو ندارم به علت های خاص!! این رو به این خاطر گفتم که من هرچی نگاه میکنم پورت مانیتور من به این کارتهای جدید نمیخوره!! درسته!؟
2. من یک خروجی tv هم میخوام داشته باشه از همین معمولی ها اسمش رو نمیدونم! همین ها که زرد هست!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس خواهشا من ر راهنمایی کنید چی بگیرم. بعد قیمت 4850 رو هم بگید قیمت 9800 فکر کنم 135 باشه!! دیگه دل رو زدم به دریا شاید بخوام تا این قیمتها بگیرم. اگر مدل های پائین تر هم هست تا همون 100 تومن معرفی کنید!مثلا 4670 یا9600 خوبه؟ قیمتهاشون رو هم بگید لطفا
( ویرایش==>هر جا رفتم 4850 کمتر از 180 نبود پس از گزینه های من میره کنار!! لطفا پائین تر پیشنهاد بدین ... کلا یک مدلی که افت قیمت خودش رو کرده باشه و کارائیش هم خوب باشه!)
واقعا ممنون میشم همه دوستان راهنمایی کنند تا واقعا از این استرس خرید خارج بشم و اطمینان صد در صدی برم بازار!!

Bookmarks