سلام دوستان عزیز،
من تصمیم دارم یه سیتم جدید بخرم، نهایت بودجه ای هم که میتونم بزارم 1800 هست. دیگه فوق فوقش 2 تومن.
بازی سنگین انجام نمیدم، کارایه گرافیکی هم به اون صورت ندارم، نهایتش ماهی یه بار یا دو بار با فتوشاپ بخوام یه طراحی سایت یا کاور انجام بدم یا از چند تا اکشن استفاده کنم.
کار ویدیویی هم، فقط در حد تبدیل فایل پاورپوینت به یک فیلم 5-6 دقیقه ای و گذاشتن صدا روی اون.
گاهی فیلم و سریال hd هم نگاه میکنم البته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشترین کارم با پی سی، کار با برنامه های آفیس هست، و اینترنت و وب گردی.
اما مهمترین چیز برام سرعته، چون کارم طوریه که چند تا کارو همزمان با هم انجام میدم، مثلا، چندین صفحه وب حجیم و باز کنم، همزمان یه فایل ویدویی ببینم و تویه برنامه آفیس کاری انجام بدم، یا تو فتوشاپ کاری رو انجام بدم، مرتب از این برنامه به اون برنامه سوییچ کنم و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در نتیجه خیلی مهمه که کامپیوتر اصلا کم نیاره و هنگ نکنه.
یه نکته مهمه دیگم برام اینه که این کامپیوتر قابلیت ارتقا در آینده هم داشته باشه، یعنی مثلا اگه خواستم 6 ماه دیگه بهش کارت گرافیک اضافه کنم یا به رمش اضافه کنم و اینها، مشکلی پیش نیاد.
در ضمن این بودجه برای یه سیستم کامل هست، همراه با مانیتور و کیبورد و ماوس و درایو نوری، البته اسپیکر مهم نیست، چون دارم.
منتظر راهنمایی هاتون هستم دوستان
پیشاپیش ممنون
Bookmarks