*MoJtAbA* (15-03-14)
- اس اس دی سامسونگ یک مدل EVO 256 هست با گارانتی متفرقه! فردا قیمت دقیق پی ام میشه برای شما.
- برای پاور یک مورد مدل دقیق بفرمایید تا قیمت بدم.
- مادربرد هم یک مدل بفرمایید.
- کیس هم یک مدل دقیق بفرمایید.
همش چند تایی و به صورت کلی گفتید! یک مدل دقیق بدید از هر قطعه! مگه همه رو میخواید؟!!
ضمناً این لیست قیمت سقف بازار قطعات روز کشور رو داشته باشید، بد نیست.
*MoJtAbA* (15-03-14)
مرسی منطزر جوابم بعد اگه قطعات واتر کولینگ هم داشته باشن آلیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم مجبورم پول بیشتر بدم ! چیکار کنم ببینم چقدر ! وقتی کامپیوتر ساختم به امید SSD هاردمو یک مدل ارزون ود گرفتم گفتم بدن SSD قراره اضافه کنم !
همم کیس و مدل زیاد میخوام ببینم هرکدوم باشه بخرم ولی اصلیش series haf هرچی داشتین بد نیست ! گرین هم دماش خیلی بد بود کیسش
پسو هکس۷۵۰ - عکس۷۵۰ای
و هیتسینک CoolerMaster Hyper 212 EVO
اینم دقیق دیگه حالا کیس و نتونستین مهم نیست !
واتر کولینگ کیت یا کلا دستساز بتونم بسازم اگه کامل همهٔ قطعهها باشه عالیه !
والا بنده که خیلی متوجه حرف های شما نشدم! اما 3-4 مدل از برند کولر مستر کیس موجود هست. در لینکی که خدمت شما دادم با قیمت وجود داره. (انتهای پیج)
اس اس دی ها هم با قیمت موجوده در همون لینک.
همچنین پاورهای خوب و برند معتبر و رایج موجود در بازار هم با قیمت درج شده!
اگر منظور شما واترکولینگ های پیشرفته اس، فقط یک مدل از برند XSPC موجوده. قیمت حدودیش هم با تمام لوازم و تجهیزاتش حدود 1,250,000 تومان در میاد برای شما:
http://www.xs-pc.com/watercooling-kits/
*MoJtAbA* (15-03-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گهتات خوبی داشتین ولی
HX750 با چه گارانتی هست؟ چند ساله؟
مدل کیت واتر کولینگ چیه؟ مدل زیاد هست توی سایت
"SSD" هیچکودومو خوشم نیومد:(
خوب نوشته بودم ۲ بر یهو این InternetDownloadManager اومد همشو پاک کرد نوش توی کلیپبرد تقلبیه !
با گارانتی اصلی تخت جمشید هست. نمی دونم. 2 یا 3 یا 5 ساله اس!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamhagh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل های تجهیزات واتر کولینگ:
- بلاک پردازنده XSPC RayStorm
- بلاک پردازنده XSPC RASA
- رادیاتور XSPC EX240
- پمپ واترکولر XSPC X2O 750 V4
- فیتینگ G1/4-G1/2-G3/4
- دیود نوری 5 میلیمتری قرمز
شنیدم تختجمشید خیلی بد ! یکی گفت هاردی که مشکلش صدا بوده دادن از تهش قطعه برداشتن گفتم ایراد فیزیکی ! کلا باطلش کردن !
یکم فکر کردم نطرم عوض شد دربارهی واتر کولینگ ! پولمو الکی برای این حروم نکنم !:( بجاش کامپیوتر بهتر یاد بگیرم و کامپیوترمو بهتر کنم !
شما بودین گرین میگرفتین یا crosair ؟
آخرین ویرایش توسط kamhagh در تاریخ 15-03-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks