تو همون بخش OC يكي AMD Turbo Core Technology هست كه روي Auto هست و Adjust Turbo Core Ratio كه روي Auto هستنقل قول:
Printable View
تو همون بخش OC يكي AMD Turbo Core Technology هست كه روي Auto هست و Adjust Turbo Core Ratio كه روي Auto هستنقل قول:
توی قسمت ocنقل قول:
cpu base freq
و ضریب روی چند هست ؟
- - - Updated - - -
هر دو رو دیسیبل کن .نقل قول:
روي 100.00 Hz هستنقل قول:
ضریب روی چند هست . اگر روی auto هست . مثلا بگذار روی 25
این فن هم خوبه ThermalRight True Spirit 120M BW
- منظور همين Adjust CPU Ratio هست؟نقل قول:
- قبل از خريد فن بهتر نيست مادربورد و سي پي يو رو به شركت گارانتي ( شركت ماتريكس) نشون بدم
خیر . دما همین هست . باید با ضریب مولتی همون ratio فعلا سرعت رو روی 2500 مگاهرتز فیکس کنید . تا یک فن خوب بگیرید . فن وجودش لازمه .نقل قول:
استاد عزيز اول اينكه خيلي خيلي سپاسگزارم كه تا اين وقت از شب وقت گذاشتين. جدا جاي تشكر بسيار داردنقل قول:
متاسفانه عليرغم ميل باطني بنده همين الان بخاطر يك مورد اضطراري به محل كار برم انشالله فردا دوباره مزاحم شما و دوستان ميشم.
ضمنا الان فركانس روي 2500 تنظيم شد دما رسيد به 50 درجه
باز هم ممنون و شب بخير
شما. با خرید فن میتونید دما رو نرمال کنید . مشکلی نیست .نقل قول:
سلام و روز بخیرنقل قول:
هنوز بدلیل مشغله فن تهیه نکردم ولی تو این دو روز تعطیل یه خورده سیستم رو دستکاری کردم چیزه جالبی که دستگیرم شد اینه که این مشکل داغی بیش از حد در زمانی اتفاق می افته که وارد بایوس شده باشید. منظور اینه که با راهکار های شما دما رو تو بایوس به زیر 60 رسوندم و اقدام به نصب ویندوز 7 نمودم پس از نصب، درایور های چیپست و ... را نصب کردم. تنظیمات بایوس را به دیفالت برگردوندم دمای در بایوس بالای 70 می رسید ولی در ویندوز دمای به زیر 60 کاهش پیدا می کرد( با ابزار System Tools خود msi دما رو چک کردم ).
به نظر شما همین درایور های چیپست باعث این امر می شوند؟
ضمناً اگر فقط ولتاژ پردازنده رو به زیر 1.2 تنظیم کنم (سایر پارامترهای بایوس رو تغییر ندم) دمای در محیط ویندوز به حدود 48 درجه میرسه
ممنون
توی ویندوز گزینه amd cool and quiet فعال میشه . سرعت cpu از 800 مگاهرتز تغییر میکنه به بالا .یعنی زمانی که شما نیازی به پردازش زیاد نداشته باشید . سرعت کم میشه . زمانی هم نیاز باشه سرعت بالا میره.نقل قول:
شما با خرید یک کولینگ دیگه مشکلی نخواهید داشت .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این فن با قیمت 85 تومن هم کار شما رو راه میندازه
buffalo100