ببخشید که تعداد سوال هام زیاد شد. میشه یک مقایسه ای هم بین A10-5700 و A6-5600K انجام بدین.نقل قول:
Printable View
ببخشید که تعداد سوال هام زیاد شد. میشه یک مقایسه ای هم بین A10-5700 و A6-5600K انجام بدین.نقل قول:
درخصوص مادربرود من نظرم گیگاهست هم گارانتی بهتری داره هم کیفیتش بالاترهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قدرت cpu شون چندان فرقی نداره . تفاوت توی GPU شونه که واسه 5600 در حد 6600 هه . 5700 هم که میدونی حدود 1.5 برابر قویتره GPU اش
برای APU ها مادربرد گیگابایت خیلی تک و توک تو ایران پیدا میشهنقل قول:
با عرض سپاس فراوان از تمامي دوستاني كه تاپيك را تا اینجا جلو آوردن.
باالاخره امروز به بازار رفتم ولي هيچكدوم از پردازنده هايي كه اينجا بحثش شد پيدا نكردم نهايتا پردازنده A10-6790k را ابتياع نمودم از مركز كامپيوتر ايران به قيمت ٤٢٥ تومن
جالبه که پردازنده های AMD خیلی کم هستند تو بازار اما مادربوردشون فراوونه. نمی فهمم مادربورد بدون پردازنده به چه دردی میخوره!!!!
باز هم ممنون از تمامی دوستانی که بنده رو راهنمایی فرمودند
میتونی از یکی از سایت های معتبر فروش سخت افزار بخری
سلام مجدد به تمامي دوستان
اين تاپيك ما مثل اينكه نميخواد ختم پيدا كنه. مشكلي پيدا كردم روي اين سيستم نميدونم اجازه دارم همينجا مطرح كنم يا خير
بهرحال اينكه همين سيستم amd رو خريدم. از بخت ما مادربورد همون اول مشكل داشت ظاهرا پاور نمي داد به پردازنده. بردم فروشنده تعويض كرد برام بگذريم
حالا سيستم رو اسمبل كردم البته روي كف اتاق نه توي كيس. همون ابتدا رفتم تو بايوس سيستم متوجه شدم دماي سي پي يو غير عادي ميره بالا تا ٧٣ همونجا ميمونه. با اين حساب اگه تو كيس نصب كنم فكر كنم فاتحه ي سي پي يو خونده است.
ميخواستم بدونم اين عاديه يا خير
اگه خير نقدا ميشه كاري كرد يا بايد مين و سي پي يو رو تشريف ببرم گارانتي
ضمنا جهت ياداوري A10-6790 + msi A88x-g43
باز هم سپاسگزار
بایوس رو از سایت msi بگیر و اپدیت کن . دما خیلی بالاست . یک تاپیک بزنید . قدم به قدم مشکل رو حل فصل کنیم .چون پردازندت جدیدتر از برد تولید شده . احتمالا درست تشخیصش نمیده . ولتاژ بیشتری به پردازنده میده و دما بالا میرهنقل قول:
این ورژن رو باید نصب کنی 3.5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون. بايوس رو آپديت مي كنم اگه جواب نداد تاپيك جديد ميزنم.نقل قول:
مشکلی نیست . ورژن 3.5 که لینک دادم بریزید . 90% جواب میدهنقل قول:
قشنگ چک کردی که پردازنده تو سوکتش قفل باشه و لق نزنه؟
فک نکنم ربطی به بایوس داشته باشه دماش
همه چی رو چک کن اگه درس نشد ، فک کنم cpu تو باید گارانتی بدی