پاسخ: راهنمایی جهت خرید سیستم تا 1.800
نقل قول:
با سلام مجدد خدمت تمامی دوستان
کامنت آخر جهت خاتمه ی این تاپیک رو قرار میدم:
- علیرغم اینکه در محل گارانتی شرکت ماتریس حدود نیم ساعتی پردازنده رو چک کردند و نهایتاً با قاطعیت اعلام کردن که پردازنده مشکل داره. به هنگام مراجعه جهت تحویل عنوان داشتند که سالمه و شما بی زحمت باید یک کولر گازی براش تهیه کنید. بهیچ عنوان نپذیرفتند که دمای بالای 70(تا 73) درجه پردازنده در محیط بایوس غیرعادی است و فرمودند شما که با بایوس کاری ندارید و به همین راحتی مشکل رو از سر خود مرتفع فرمودند.
- باید به توصیه بعضی از دوستان عمل می کردم و بهیچ وجه سراغ msi و اون گارانتی بدترش ماتریس نمیرفتم. این دفعه ی دوم یا سوم بود که ظرف دوسال اخیر مادربورد msi برام مشکل ساز میشد. گارانتی اگر واقعاً گارانتی بود لااقل باید برای اثبات ادعای خود و توجیه بنده یک پردازنده دیگه از همین مدل رو روی یک مادربورد دیگه تست می کردند و نتیجه را عینا به بنده نشان میدادند که این پردازنده کلا این مشکل رو داره یا خیر
- ظاهراً باید پذیرفت که تا گیگابایت و ایسوس هستند نباید سراغ برندی مثل msi رفت
- نهایتا به همون توصیه اولیه دوستان عمل کردم و یک کولر گازی نصب کردم
امیدورام این تجربه ما بابت برند و گارانتی بدرد سایر دوستان بخوره
با سپاس از تمامی دوستان
متاسفانه چاره ای جز خرید کولر frostwin ندارید . ولی میتونید نظرتون رو درباره این گارانتی اینجا درج کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
متاسفانه چاره ای جز خرید کولر frostwin ندارید . ولی میتونید نظرتون رو درباره این گارانتی اینجا درج کنید
این مورد رو در دیتابیس حتما ثبت کنید . متاسفانه علت اصلی گرما این پردازنده تو بایوس به دلیل ضعف در قسمت pwm مادربرد هست . امیدوارم این شرکت با توجه به تبلیغات زیاد در رسانه ها کمی هم به کیفیت خدماتش توجه کند . 90% مشکل شما با خرید فن حل میشه . ولی حتما این قضیه رو در دیتابیس گارانتی شهر سخت افزار ثبت کنید تا تلنگری باشه برای این شرکت .
آقا امید این کولرهای frostwin را از کجا میشه گیر آورد عکسی از این نوع کولر دارید؟
سپاس.
:11()::11()::11():
نقل قول:
آقا امید این کولرهای frostwin را از کجا میشه گیر آورد عکسی از این نوع کولر دارید؟
سپاس.
:11()::11()::11():
تو پرشین تولز یکی از فروشندگان داره این محصول رو . البته نیما جان هم فکر کنم بتونه این محصول رو برات تهیه کند
نکته مثبت این کولینگ تماس مستقیم پایپ های مسی با سطح cpu هست
نقل قول:
این مورد رو در دیتابیس حتما ثبت کنید . متاسفانه علت اصلی گرما این پردازنده تو بایوس به دلیل ضعف در قسمت pwm مادربرد هست . امیدوارم این شرکت با توجه به تبلیغات زیاد در رسانه ها کمی هم به کیفیت خدماتش توجه کند . 90% مشکل شما با خرید فن حل میشه . ولی حتما این قضیه رو در دیتابیس گارانتی شهر سخت افزار ثبت کنید تا تلنگری باشه برای این شرکت .
با تشکر از شما ثبت کردم.