سلام
بسلامتی ایشالا یه رنگ خشگل از آب در بیاد
این که گفتید یه کار بهتر که آینده داشته باشه منظور چیه؟؟چه کاری میتونه آینده داشته باشه؟که من در نظر ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف من از این کارا قوی شدن هست و اینکه کامپیوتر اصلی درگیر نشه و خراب بشه هر دفعه ویندوز بپرونه و کلی مکافات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون وسایل هم گفتید یه ندا بدید موقع فروش یا لیستشو بزارید که چطوره و با چه قیمتی ؟؟؟تا بعد رنگ کردن ردیف بشه .فقط سوال اینکه شما از طهران هستید؟؟واسه پست اینا میگم بنده رشت هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینکه Dsl نصب کن چیه؟؟؟شرمنده شاید سوال مسخره ای باشه..ولی منظورتون اینترنت هست؟؟یا چیز دیگه که نمیدونم من
من آندرویدو میخوام واسه برنامه نویسیش که بشه برنامه نویسیشو یاد گرفت .اصلا کل هدف من یاد گرفتن هست لینوکس اندروید و هرچیزی مرتبط.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی داشتم علاوه بر بالا اینکه: یه پاور 300 وات ریل مارک Mercury که کانکتور 20 پین داره واسه مادربرد و بقیه کانکتورای رایج مث مولکس و برگ ... از دوستم میخوام بخرم کارکرده هست بنظرتون با مشخصات بالا چند میرزه؟؟طوری که کسی ناراحت نشه وسط

Bookmarks