واسه چنین سیستمی پاور 300 بسه؟سی دی رام و فلاپی + فن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان امیدوارم هرکجا هستید سالم و سرحال باشید.
بنده از مدتی میخوام یه سیستم قدیمی جور کنم شاید بپرسید چرا سیستم قدیمی؟!؟!اما فکری زد تو سرم که میخوام اجراش کنم لطفا راهنماییم کنید:
بنده میخوام یک سیستمی بپا کنم که
پاور 300 دارمش .
فقط:
1- مدلی از مادربرد معرفی کنید که کارت گرافیکش (آن برد) باشه .مقدار گرافیکش ترجیحا 64 یا 128 باشه ..بیشتر نباشه چون لازم نیست.شبکه هم داشته باشه.یو اس بی1 پورت سریال و موازی و موس و کیبورد داشته باشه .بهش سی دی هم بخوره .IDE و اسکازی بخوره.فقط مادر بردش سگ جون باشه
2- کارت صدا مهم نیست اما همونم آنبرد باشه خوبه..
3-سی پی یو خیلی مهمه چون بیشتر کارم رو این سیستم کارای کامپایل ایناست سی پی یوش قوی باشه واسه کمپایلر سی و سی ++ و اسمبلی چیزای همین سطح
4- یه هارد 80 گیگ یا 40 گیگ :فقط از100 بیشتر نباشه..اینم سگ جون و سخت کار باشه.
5-کیس هم یه چی خودم ردیفش میکنم مهم نیست.
6- فلاپی هم که خودم ردیف میکنم.
7-رم هم ترجیحا تا 256 باشه .بیشتر لازم نیست.فقط قوی باشه.
os که میخوام رو این سیتم نصب کنم لینوکس هست + چیزای دیگه اما احتمالا اصلش لینوکس هست...
هدفم از این سیستم اینه که همچنان که برنامه نویسی یاد میگیرم رو ساختار ویروس ها کار کنم اونم تو لینوکس چون توش جون ندارن اجرا شن..در واقع نوعی ازمایشگاه ویروس های کامپیوتری بلاغیر هدف دیگه ای ندارم . واسه همین نمیدونستم چه مدلی باشن دستگاها گفتم از شما دوستان راهنمایی بگیرم چون باید همشونو دست دو بگیرم و کارکرده
اگه چیزی از قلم مونده بفرمایید.
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
واسه چنین سیستمی پاور 300 بسه؟سی دی رام و فلاپی + فن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مادربرد در این رنجی که گفتید با کنترلر اسکازی ندیدم ( کارت اسکازی باید جدا تهیه کنید )
پاور 300 اگر ریل باشه برای پدر جد این سیستم هم کافیه
حدود بودجه ای که برای این کار در نظر گرفتید چقدر است ؟
کاربر شهرسختافزار
درود
ولی اسکازی نباشه زیاد مهم نیست..
بودجه حدود صد تومن فک کنم بس باشه بنظرم ؟!؟!!؟؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان من یه رم 512 DDr2 دارم. اگه مدلی مادر برد میدید چیزی باشه اینم بخوره بهش یا چندتا مدل بدید تا هرکدوم گیر اومد
با تشکر
مادربرد ddr2 خور فکر نکنم زیر 40-50 تومن گیرتون بیاد که با توجه به خرید سایر قطعات با بودجتون زیاد جور نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Assembly برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک چرخی توی نت بزنید سیستمهای دست دوم پیدا خواهید کرد اینجا لینک بدین تا در موردش صحبت کنیم
پینوشت: جونیا توی واینه ویروسهای ویندوز بیس را اجرا میکردیم بعد بهشون میخندیدیم ولی برای بررسی ویروس شما به یک سیستم ویندوز بیس یا قدرتمند در حدی که بتونید در ویرچوال ماشین یک ویندوز ران کنید نیاز دارید
بنظر من برای این هدف خرید سیستم یک ج.رائی پول حروم کردنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا باید ویندوز بیس باشه؟ من نمیفهمم چرالینوکسو دس کم میگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .الان شما ببین تو کل کشور هرچی سایت دولتی داریم همه سرور ویندوز هرچی سیستم داریم همه اکس پی ...یعنی دولت رو یه مو بنده کل اداره جات اصن میشه؟؟؟ خدایی امکان داره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دانشگاه هم میگم لینوکس یه عده میخندن یه عده هم میگن این کم داره...اما من تا حالا هرچی کار خفن دیدم با این لینوکس بوده ب مولا.شاید مثل ویندوز پیشرفت نکرده باشه
منو روشن کنید یعنی چنین سیستمی رو واسه من واسه لینوکس و یادگیریش هم نگیرم و نصب نکنم؟نمیخوام رو سیستم فعلی الان دو بوت باشه اذیت میکنه خیلی باید وایستی تا تو منوی بوت زود ویندوزو انتخاب کرد اگه نکنی در جا میره رو لینوکس و کلی مکافات ..من واسه یه سیستمی که کلهم رو لینوکس باشه .والله دو دل شدم چیکار کنم؟؟؟
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Assembly در تاریخ 19-11-12 انجام شده است
عزیز من لینوکس را دست کم نمیگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Assembly برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از اینکه ویندوز 7 بیاد ازش استفاده میکردم ( کوبونتو و سوزه )
من فکر کردم سیستم را برای تست ویروسهای در لینوکس میخواهید
توی لینوکس که ویروس کلا تعطیله
توی واینه ( سیمولیتور ویندوز برای لینوکس ) هم که ویروس بازی حال نمیده
پس شما برای اون کار یا باید دوال بوت داشته باشید برای ویندوز و لینوکس یا اینکه ویندوز را توی ویرچوال باکی اجرا کنید
در این دو حالت سیستم و هاردی که در نظر دارید جالب نیست
ولی برای تست لینوکس عالیه
یدونه dsl نصب کن از زندگی لذت ببر
یا یه کار بهتر بکن که آینده هم داشته باشه
آندروید را مستقیم روی این سیستم بریز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال الان دارم خونمو رنگ میکنم و وسائلم رو بردم توی اون اتاق
تا هفته آینده هم نمیتونم بریزمشون بیرون
2-3 تا مین و مخلفات اونجا دارم که به کارتون بیاد
اگر تا اون موقع چیزی گیرتون نیومد اینجا سر بزنید چون کل این قطعات را میخوام بزارم برای فروش ( از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Assembly (19-11-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
بسلامتی ایشالا یه رنگ خشگل از آب در بیاد
این که گفتید یه کار بهتر که آینده داشته باشه منظور چیه؟؟چه کاری میتونه آینده داشته باشه؟که من در نظر ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف من از این کارا قوی شدن هست و اینکه کامپیوتر اصلی درگیر نشه و خراب بشه هر دفعه ویندوز بپرونه و کلی مکافات
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون وسایل هم گفتید یه ندا بدید موقع فروش یا لیستشو بزارید که چطوره و با چه قیمتی ؟؟؟تا بعد رنگ کردن ردیف بشه .فقط سوال اینکه شما از طهران هستید؟؟واسه پست اینا میگم بنده رشت هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینکه Dsl نصب کن چیه؟؟؟شرمنده شاید سوال مسخره ای باشه..ولی منظورتون اینترنت هست؟؟یا چیز دیگه که نمیدونم من
من آندرویدو میخوام واسه برنامه نویسیش که بشه برنامه نویسیشو یاد گرفت .اصلا کل هدف من یاد گرفتن هست لینوکس اندروید و هرچیزی مرتبط.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی داشتم علاوه بر بالا اینکه: یه پاور 300 وات ریل مارک Mercury که کانکتور 20 پین داره واسه مادربرد و بقیه کانکتورای رایج مث مولکس و برگ ... از دوستم میخوام بخرم کارکرده هست بنظرتون با مشخصات بالا چند میرزه؟؟طوری که کسی ناراحت نشه وسط
آخرین ویرایش توسط Assembly در تاریخ 19-11-12 انجام شده است علت: پاور 300
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Assembly برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز برنامه نویسی روی آندروید آینده داره ، میتونید اپلیکشینهای نوشته شده را بفروشید و .......
dsl مخفف damn small linux یک توزیع فوق سبکه که کلا حدود 50 مگ حجم داره و روی هر سیستمی (حتی قدیمی) به راحتی و چابکی اجرا میشه
اون پاور 300 را نخری بهتره ولی قیمتش باید بین 5 تا 10ماکزیمم تومن باشه و اگر اشتباه نکنم خروجی 12 ولتش 8 آمپر بیشتر نمیده ( 96 وات ریل است )
Assembly (19-11-12), mehrdad_ab (19-11-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks