7MeHrAn4 (13-03-16), Aaron Swartz (13-03-16), AMD>INTEL (13-03-16), DOOM999 (14-03-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست من همون طور که تو پست قبلیم هم گفتم و به دلایلی هم که عرض کردم این سیستم که امید عزیز پیشنهاد دادن سیستم خوبی هست و نیازهای شما رو کاملا پوشش میده وقتی شما میگید از سخت افزار اطلاعی ندارید بهتر به کسایی که بدون هیچ چشم داشتی به جیب شما مشاوره میدن اعتماد کنید شما الان یه مغازه دیگه هم برید یه پیشنهاد دیگه که به نفع خودشون هست و قطعاتی رو که دارن تو مغازه بهتون پیشنهاد میدن پس بهتر تصمیم درست رو بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7MeHrAn4 (13-03-16), Aaron Swartz (13-03-16), AMD>INTEL (13-03-16), DOOM999 (14-03-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست من به نظر من اگه کار مو سیقی در سطح حرفه ای نیست اصلا لازم نیست برد z تهیه کنید چون هم با بودجتون نمیخوره هم با پردازنده ای که میخواید تهیه کنید و به نظرم همون بردی که امید عزیز پیشنهاد دادن نیاز شما رو کاملا مرتفع میکنه بهتر بی مورد هزینه نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7MeHrAn4 (13-03-16)
بله من هم کاملا ایشون قبول دارم حتی لپ تاپی که دارم به پیشنهاد ایشون خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منتها همون طور که گفتم چون سیستم برای یکی از اقوام هست وسواس بخرج میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید ببخشید تا 1.700.000 چی پیشنهاد میدین؟100 تومن مبلغ زیاد تر شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی هم ببخشید این چند روز کلی وقتتون را گرفتم
اینطوری خودتون ضرر میکنید . چون دقت من رو هم کم میکنید . چون قطعات هی عوض میشه و ممکنه اشتباهی رخ بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
100 تومن نمیدونم . یک خنک کننده اضافه کنید NOTUS 100 گرین 50 تومن هست . پاور هم 500 وات تاندر بگیرید .
اره خیلی بدجور شد یک جمع بندی کنم این سیستمی که پیشنهاد داده بودید و قصد گرفتنشو دارم اینه»برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i5-6400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GA-H170-D3HP
رم هم یک 8 گیگ حالا مهم نیست
hdd 1tb wdblue
power cooler master thunder 500w
فقط روی مادربردش شک دارم که اینو بگیرم یا z170 یا ایسوز z170 و با افزایش بودجه سی پیو را 6500 بگیرم ؟
نظر اخر رو میشه بدید چون فردا می خوام سفارش بدم
میدونم خیلی سوال پرسیدم بازم شرمنده
آخرین ویرایش توسط 7MeHrAn4 در تاریخ 13-03-16 انجام شده است
مادربرد را قرار شد تعویض کنید Gigabyte GA-H170-D3Hبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازی به Z170 نیست تو کار شما فرکانس رم ارجحیت ندارد .
|
|
اره تو کپی اشتب شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجب سیپیو چی؟6500 بهش میخوره؟و خوبه؟
بستگی به بودجتون داره . خیلی متفاوت نیستند . مهم مادربردتون بوده که یکی از بهترین های H170 را پیشنهاد دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم سعی کنید GSKILL بگیرید . NT VALUE قیمت مناسبی دارد و با این مادربرد خیلی خوب مچ میشه .
Gigabyte GA-H170-D3H با Gigabyte GA-H170-D3HP فرقش تو چیه ؟و شما کدومو میگید؟
GA-H170-D3HPبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 7MeHrAn4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارای USB 3.1 هست
مقایسه این دو مادربرد
GIGABYTE- I found some useful information and would like to share with you
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks