SajjadKhati (11-09-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام و عرض ادب خدمت دوستان کامپیوتری
می خواستم لطف کنید و یه سیستم پیشنهاد بدید برای گیم و رندر در محدوده قیمتی 19 میلیون تومان
پیشنهاد یکی از دوستان سیستم زیر بود ، ممنون میشم نظرتون رو راجع این سیستم هم بگید
CPU : 9900 K
MAIN BOARD : Z390 TUF PRO ASUS
RAM : 16 GB /3200
GRAPHIC CARD : 2060 6 GB RTX ASUS
HDD : 1 TB - WD SSD : 128 GB SAMSUNG
ODD : ASUS
CASE GREEN
POWER: 700W ADFC
هم نظرتون رو راجع به سیستم بالا بگید و هم پیشنهاد های خودتون رو مطرح کنید. (با آینده نگری برای ارتقا در سال های آینده)
سپاس
SajjadKhati (11-09-19)
|
|
این مشخصات جایی برای حرف و حدیث باقی نمیزارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rakhshani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه کامنتی میشه داد؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
rakhshani (10-09-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rakhshani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو پیشنهاد تیم گروپ باس 3000 و با cl15 هست رم بسیار خوبیه
ssd هم نمیدونم کدام مدل سامسونگ نوشته بودید .ولی 128 گیگ بسیار کمه برای ویندوز 10 و این سیستم خوب من مدل 480 گیگ وسترن دیجیتال گرین رو پیشنهاد میکنم. به نظرم ظرفیت مهمتر از 50 مگابایت یا 80 مگابایت سریعتر است . این سری وسترن جواب خودشون را به طور کامل پس دادند .
کیس هم گرین استرایکر تهیه کنید
برای odd های جدید اصلا هزینه نکنید بگردید یک dvd writer تمیز برند لایتون یا پایونیر تهیه کنید . چون رایترها جدید دارای بدترین نوع اپتیک هستند
پاور هم گرین 700HP-PLUS خرید کنید
خنک کننده هم برای پردازنده میتونید نوتوس 200 یا CORFROZR L ام اس آی تهیه کنید .
6432168421 (10-09-19), alireza771 (12-09-19), bn1376 (10-09-19), rakhshani (10-09-19), SajjadKhati (11-09-19)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنونم
یعنی رمی که من گفتم از رم تیم گروپ باس 3000 ضعیفتره؟؟؟ آخه اون باسش 3200 هست....
6432168421 (10-09-19)
میتونید 3200 بگیرید . من مدل رمی از شما ندیدم . 3000 باس با CL15 ارزش خرید بالایی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rakhshani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه ارزش خرید هم در نظر داشته باشید . رم 3200 قیمت بالاتری داره ولی در عمل با رم باس 3000 و CL15 تفاوت چشمگیری ندارد .
Mehrdad.A 88 (11-09-19), rakhshani (11-09-19), SajjadKhati (11-09-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rakhshani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون از رندر ، کار با نرم افزارهای آدوب هم هست ، در نظر داشته باشید که احتمالا (تا جایی که من خبر دارم) ، تا الان ، محصولات آدوب با گرافیک های سری RTX سازگار نیستند . حالا باید منتظر آپدیت های بعدی باشید که در چه نسخه ای از این سری از کارت گرافیک ها پشتیبانی میکنند.
از لحاظ پردازنده هم میتونید به پردازنده ی جایگزین AMD در این رنج قیمت فکر کنید . یعنی پردازنده ی Ryzen 7 3800X با قیمت 7 میلیون. توی عملکرد کلی که از i9 9900K بهتره :
PassMark - Intel Core i9-9900K @ 3.60GHz - Price performance comparison
PassMark - AMD Ryzen 7 3800X - Price performance comparison
اما شما باید نتیجه ی عملکرد این پردازنده ها را در نرم افزارهایی که کار میکنید هم بررسی کنید.
بجای باسِ بالاترِ رم هم ، در صورتی که بودجه ی کافی ندارید ، میتونید رم ای با باس پایین تر اما حجم بیشتر بگیرید . حجم بیشتر رم ، بسیار بهتر از باس بالاتر به کارتون در نرم افزارهای گرافیکی میخوره. اگه بودجه داشتین که رم ای تهیه کنید که هم حجم و هم باس بالاتر داره (با تاخیر کمتر)
اگه هزینه ی کافی دارین (که احتمال بسیار زیاد بودجه تون نمیرسه) ، یه مادربرد عالی بگیرین که خنک کننده برای اسلات M.2 داشته باشه (این مادربردها بین 6 تا 8 میلیون قیمت شونه) و بجای ssd معمولی ای که الان میخواین بگیرین ، یه SSD M.2 بگیرین . هر چند هزینه ی مادربرد و این نوع ssd ، بسیار زیاد میشه اما عملا کار رم را میتونه انجام بده و سرعتش در حد سرعت رم هست که توی کارهای گرافیکی سنگین ، با تنظیماتی که در ویندوز میشه انجام داد ، به عنوان حافظه ی رم هم ازش استفاده کرد.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 11-09-19 انجام شده است
6432168421 (12-09-19), alireza771 (12-09-19), AMD>INTEL (11-09-19), Hoosha (12-09-19), rakhshani (11-09-19), Speed Racer (11-09-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
منظور از CL15 چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون از راهنماییتون
دو تا سوال؟
1-
مادربورد ایسوس z390 این مورد رو پشتیبانی می کنه؟؟؟
2- یعنی سی پی یو های اینتل برای رندرگیری مناسب نیستند؟
SajjadKhati (12-09-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rakhshani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
خواهش میکنم.
البته راهنمایی ها را استاد امید و بقیه ی دوستان کردند . من فقط نکات تکمیلی را خواستم بگم .
1) هر چند توی سایتش توضیحی نداده ولی از شکلش انگار باید passive هت سینک برای اسلات M.2 داشته باشه. حالا بیشتر خودتون تحقیق کنید یا دوستان بگن . اما یه مادربردهایی هستن که برای چیپ ست شون هم ، فن دارند . زیرش هم جای اسلات M.2 داره که اون فن ، هم چیپ ست و هم ssd m.2 را با هم خنک میکنه که بسیار بهتر از این نوع مادربردهای passive ان.
2) مناسب هستند . ولی مدل را باید در نظر بگیرید .
توی این رنج قیمت ، روی اون پردازنده ، برای نرم افزارهایی که کار میکنین ، بیشتر تحقیق کنید . به نظرم اون پردازنده ی AMD ، جایگزین مناسبی برای همون پردازنده ی اینتل ای که گفتید ، باشه.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 12-09-19 انجام شده است
rakhshani (12-09-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks