خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ben 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته ، همونطور که گفتم سیستم رو مبتنی بر گیم/آورکلاک براتون نوشتم که برای آورکلاک وجود یک کولر مناسب ضروریه .
اگر قصد دارین از قابلیت Sli و همچنین SSD caching استفاده کنید ، بله ، باید از مادربردهای سری Z استفاده کنیم . در این میان ، ازراک هم مادربردهای خوبی رو روانه بازار کرده که اگر مادربرد خوش قیمت میخواین ، میتونید این مدل از ازراک رو بردارین Asock z68 Extreme3 Gen3 به قیمت حدود 230 تومن
این مادربرد قابلیت استفاده از Pci _Ex 3.0 رو هم داره ( به شرط استفاده از پردازنده های Ivy که هنوز وارد بازار نشدن )
در مورد آورکلاک پرسیده بودین ؛ که باید بگم آورکلاک دیگه الان داره تبدیل به یکی از قابلیت های ضرورری روی سیستم حساب میشه . طوری که خود کارخانه های سازنده پردازنده ، اومدن حالت توربو برای پردازنده قرار دادن ، یعنی زمانی که بار سنگینی از سیستم کشیده میشه ، مثلاً پردازنده ی 2.6 گیگا هرتزی میتونه با حالت توربو به 3.2 آور بشه ( توجه کنید : پردازنده 2.6 به 3.2 ) و در حالت دستی هم شما میتونید از داخل ستاپ کامپیوتر تنظیماتی رو اعمال کنید و اگر احتمالاً در یک برنامه ی خاص ، شما به سرعت بیشتری احتیاج داشتین ، سیستم خودتون رو آورکلاک کنید ( بدون هیچ تغییری در قطعات ) و از سرعت اون لذت ببرین.
در حال حاضر پردازنده خودم رو از 2700 به 3400 آور کردم و ازش استفاده می کنم به صورت 7/24

Bookmarks