با سلام
من میخام یه کیس بگیرم که برا بازی های روز جواب بده
از کارت dvb هم استفاده میکنم.
حالا نظر اساتید محترم چیه؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من میخام یه کیس بگیرم که برا بازی های روز جواب بده
از کارت dvb هم استفاده میکنم.
حالا نظر اساتید محترم چیه؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ben 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم ، اگر عجله ای ندارید ، برای خرید چند روزی صبر کنید تا قیمت هارد دیسک پایین بیاد . با توجه به استفاده از کارت دی وی بی ، دانلود و یا رکورد شما زیاد خواهد بود و استفاده از یک هارد یک ترا توصیه میشه که در حال حاضر قیمت خیلی بالایی پیدا کرده .
اگر عجله نداشتید ، بعد از حدود یک هفته این تاپیک رو آپ کنید تا اگر قیمت ها کاهش پیدا کرده بود ، پیشنهاد ها داده بشه .
Ben 10 (01-11-11), P A R H A M (02-11-11), Rezasam1 (01-11-11)
کاربر شهرسختافزار
باشه صبر میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگه بقیه قطعات پیشنهادی رو بگید ممنون میشم.
نهایتش اگه دیدم قیمت هارد به این زودی پایین نیومد از هارد اکسترنالم استفاده میکنم تا قیمت اون پایین بیاد بگیرم
عضو VIP شهرسختافزار
بسیار خب ، پس با این اوصاف پیشنهاد من اینها هستن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ben 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mb=asus P8p67~200T
cpu=corei5 2500k~275T
Ram=2*2 1600~50T
Vga=Gainward 560~245T
psu=Green530Aeu~70T
case=selective~35T
odd=liteon24X~25
cooler=coolermaster Hyper 212 Plus~45T
-------=Hdd
sum=945T
سیستم پیشنهادی برای گیم کاملاً کفایت می کنه و در عین حال میتونید سیستم رو به راحتی آورکلاک کنید.
اما اگر تحت هیچ شرایطی اورکلاک مدنظرتون نباشه ، بفرمائین تا تغییرات جزئی در سیستم اعمال کنیم .
موفق باشین.
Ben 10 (02-11-11), P A R H A M (02-11-11), Rezasam1 (01-11-11)
کاربر شهرسختافزار
بسیار سپاسگزارم
این کول مستر جریانش چیه؟خنک کنندس؟
و اینکه میخام مین برد قابلیت sli داشته باشه و در آینده هم بشه یه ssd روش سوار کرد.تا اونجا که میدونم سری z این قابلیت رو داره
این مدلهای ازراک چطورن؟
مختصر میشه توضیح بدید اورکلاک چه بدرد میخوره؟
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ben 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته ، همونطور که گفتم سیستم رو مبتنی بر گیم/آورکلاک براتون نوشتم که برای آورکلاک وجود یک کولر مناسب ضروریه .
اگر قصد دارین از قابلیت Sli و همچنین SSD caching استفاده کنید ، بله ، باید از مادربردهای سری Z استفاده کنیم . در این میان ، ازراک هم مادربردهای خوبی رو روانه بازار کرده که اگر مادربرد خوش قیمت میخواین ، میتونید این مدل از ازراک رو بردارین Asock z68 Extreme3 Gen3 به قیمت حدود 230 تومن
این مادربرد قابلیت استفاده از Pci _Ex 3.0 رو هم داره ( به شرط استفاده از پردازنده های Ivy که هنوز وارد بازار نشدن )
در مورد آورکلاک پرسیده بودین ؛ که باید بگم آورکلاک دیگه الان داره تبدیل به یکی از قابلیت های ضرورری روی سیستم حساب میشه . طوری که خود کارخانه های سازنده پردازنده ، اومدن حالت توربو برای پردازنده قرار دادن ، یعنی زمانی که بار سنگینی از سیستم کشیده میشه ، مثلاً پردازنده ی 2.6 گیگا هرتزی میتونه با حالت توربو به 3.2 آور بشه ( توجه کنید : پردازنده 2.6 به 3.2 ) و در حالت دستی هم شما میتونید از داخل ستاپ کامپیوتر تنظیماتی رو اعمال کنید و اگر احتمالاً در یک برنامه ی خاص ، شما به سرعت بیشتری احتیاج داشتین ، سیستم خودتون رو آورکلاک کنید ( بدون هیچ تغییری در قطعات ) و از سرعت اون لذت ببرین.
در حال حاضر پردازنده خودم رو از 2700 به 3400 آور کردم و ازش استفاده می کنم به صورت 7/24
Ben 10 (02-11-11), MARINE (25-05-12), P A R H A M (02-11-11), Rezasam1 (02-11-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
الان اوضاع بازار و قیمتها چطوره؟
متاسفانه روز به روز دلار داره گرونتر میشه و معلوم نیست چه وضعیتی در انتظارمون خواهد بود.
هارد هم که قیمتش پایین نیومد
حالا با این شرایط به نظر شما چیکار کنم؟
بازم منتظر بمونم یا نه؟
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ben 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه قیمت ها در سطح بالائی هستند و بخاطر بالارفتن ارز بعضی قطعات به فروش نمیرسن .
کاربر شهرسختافزار
با سلام
ای کاش همون موقع سیستم رو میخریدم
اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر قطعات گرون بشن و دیگه پایین نیان
الان دوباره تصمیم گرفتم سیستم بخرم.یه مقدار قطعات پایین اومده و میخام از فرصت استفاده کنم و سیستم رو ببندم
تا 1600 هم میتونم خرج کنم.حالا 100 تومن اینور اونور شد مشکلی نیست
گرافیک gtx 560 ti و 6950 مدنظرم هست
مادربرد هم این 3 تا مدنظرم هست
GIGABYTE - Z68AP-D3
GA-Z68P-DS3
asrock z68 extereme3 gen3
cpu هم core i3 2100 مدنظرم هست
حالا بیشتر من روی مادربرد و گرافیک مشکل دارم که نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
حالا از بین این دو گرافیک و این سه مادربرد اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم
بقیه قطعات پیشنهادی رو هم بگید ممنون میشم.همراه با قیمت اگه باشه خیلی بهتره
کاربر شهرسختافزار
اگه دوستان و اساتید تا امروز بتونید راهنمایی بکنید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ben 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون فردا میخام برم سفارش بدم
مهرداد جان اگه بتونید مثل قبلا راهنمایی بکنید ممنون میشم
آخرین ویرایش توسط Ben 10 در تاریخ 25-05-12 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks