دوستان نظری دارن ؟ من باید به زودی این 4 سیستم رو بخرم و مشکل زمانی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر بورد و سی پی یو زیر با هم مچ هستند ؟ از نظر داغی و ... ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازشگر مرکزی AMD A10-5800K –
مادربرد +Asus A78M-E45FM2 –
دوستان نظری دارن ؟ من باید به زودی این 4 سیستم رو بخرم و مشکل زمانی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قطعات پیشنهاد شده در پست 6# بهترین انتخابها با بودجه شما هستند. با این قیمت نمیشه سیستم بهتری از پلتفرم amd پیشنهاد داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط galiver60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعاتی که خودم پیشنهاد دادم بودجه تا 2 میلیون تومن هم موجوده . با 2 میلیون تومن به نظر شما میشه قطعاتی پیشنهادی خودم یعنی موارد زیر رو خرید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازشگر گرافیکی R7 260 OC 1GB یا R7 260X 2GB
پردازشگر مرکزی AMD A10-5800K –
مادربرد +Asus A78M-E45FM2 –
رم ۸ گیگابایتی Kingston Hyper X 1600MHz DDR3 –
پاور Corsair CX500M – یا مدل 650 وات همین شرکت ( VS650 )
فن پردازنده Cooler Master Hyper 212 Evo –
کیس، مونیتور، فن داخل کیس هم به انتخاب
با بودجه 2 میلیونی از قطعات زیر بازدهی بیشتری خواهید گرفت:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط galiver60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i3 4160 / 350
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 200
Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz CL10 / 280
Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB / 950
Corsair VS550 / 175
جمعاً به قیمت 1،955
آخرین ویرایش توسط kaveh-gh در تاریخ 26-11-14 انجام شده است
alksdj (26-11-14), AMD>INTEL (26-11-14), galiver60 (26-11-14), seyed mamali (26-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hard چی؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
استارتر در قطعات پیشنهادیشون به HDD اشارهای نکردند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (01-12-14)
مادربرد رو این پیشنهاد میکنم .GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط galiver60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4727#ov
مهدی بهادرفر (01-12-14)
|
فکر کنم هارد از لحاظ طول عمر و سرعت نسبی در عین حالی که قیمت پایین باید داشته باشه برای یه گیمنت مهم باشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
دوست عزیز نظر من این است شما به سوکت 1150 روی بیارین چون مصرف برق کمتر فناوری بهتر از نظر خنک کنندگی و در ضمن هزینه و پرفورمنس گیم نت شما افزایش پیدامیکنه
چند نکته هست که میخوام به عنوان کسی که چند سال گیم نت سه بعدی !!! داشته بگم !
اول این که شما به طول عمر و بازده کارایی پردازنده مرکزی توجه نکنید و بیشترین بودجه روی پردازنده گرافیکی بگزارید نمی گم پایین ترین پردازنده رو انتخاب کنید ولی انتخاب های خودتون رو به این صورت کم کنید «حداقل پردازنده مورد نیاز»
مثلا پردازنده 4150 با G3220 در اکثر بازی ها به شبیه به هم عمل می کنند شاید فرقشون دوبرابر نباشه به جز قیمتشون !!!
پردازنده گرافیکی رو هم بسته به مانیتور و رزولوشن تون برای کیفیت 720 این گزینه خوب هست GTX 750 Ti و برای 1080 R9 280 گزینه ایده عالی هست هارد رو به حداقل برسونید یه هارد 500 گیگ کافی هست تازه کلی فضا هم اضافه میارید!!
8 گیگ رم خوب هست فرکانس 1600 کافی هست
امیدوارم موفق باشی
hamed 111 (02-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks