برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadjanam98 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون هم بازی ها و هم نرم افزارها به سمت سنگین شدن پیش میره دیگه رم 8 گیگ بعدا جواب نمیده باید 16 گیگ داشته باشی. برای همین الان یک 8 می خری و بعدا باید یک 8 دیگه بهش اضافه کنی البته اگه می تونستی از همین الان 16 بگیری بهتر بود. اگه 2 تا 4 گیگ بگیری به خاطر استفاده از تکنولوژی دوال چنل بهتره ولی بعدا برای اینکه 16 گیگ رم داشته باشی باید این دو تا رو بفروشی که ضرر می کنی
رئیس جمهور آمریکا 12 may یک سخنرانی داره که اونجا اعلام می کنه از برجام خارج می شه یا نه و نظر اروپا رو هم تا یکی دو روز دیگش می بینیم اگه از برجام خارج نشه و تحریم هم نکنه فکر می کنم کمی قیمت ها متعادل بشه
اگه تحریم بشیم و امریکا از برجام خارج بشه ایران دو راه داره یا بگه همین که اروپایی ها در برجام باشن کافیه یا اینکه غنی سازی رو از سر بگیره و در حالت دوم ممکنه جنگ بشه که اونجا این 2 میلیون شما برای فرار بدرد می خوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و حتی اگه جنگ هم نشه باز تا یک مدت قیمت ها ممکنه تغییر کنه.
من نمی تونم به شما بگم صبر کن یا صبر نکن چون از آنیده اطلاع ندارم. چون خودم می خوام سیستم بخرم و الان هم هنوز به بازار نیومده مجبورم صبر کنم تا وارد بازار بشه و تا اون موقع هم تکلیف برجام مشخص می شه.
الان قیمت ها در اوج هستن و فکر نمی کنم دیگه قیمت ها بالاتر از این بره . الان اگه این سیستم رو بخری 150 هزار تومن ضرر کردی

Bookmarks