کاربر شهرسختافزار
اول از همه از این دوست مون که گفته بودن لیست ها رو به چالش از این چیزا نکشین معذرت می خوام من خیلی وقت سعی می کنم فقط خواننده باشم به جای نوشتن ولی بعضی وقتها از دستم در میره ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا رضای عزیز جان تر مگه من حرفی غیر از حرف شما زدم شما درست می گید این سایتها وقتی دو تا cpu رو با هم مقایسه می کنند سعی می کنند دو تا سیستم از لحاظ سایر قطعات تقریبا یک سان باشند حالا من نمی دونم مشکل کجاست من گقتم لینک شما دو تا cpu رو با هم مقایسه کرده مگه غیر از این اما دو تا سیستم که نیما معرفی کرده هم در نوع رم و هم در کارت گرافیک با هم فرق دارند بنده دو تا سیستم بالا رو با هم در نظر گرفتم و با توجه به این که 4890 قوی تر از 4850 یا 250 گفتم سیستم اول پرفورمنس بالا تری داره در بازی حالا شما 100 تا دیگه لینک بده فقط 101 لینک رو لینکی بده که دو تا سیستم بالا رو با هم مقایسه کرده باشه نه دو تا cpu رو در این که cpu صد و پنجاه هزار تومانی از صد هزار تومانی بهتره که دیگه شکی نیست که نیاز به مقایسه هم باشه
کاربر شهرسختافزار
ممنون از دوستان عزیز
با همین قیمت
800 تا 850 بیشتر نه
سیستمی که بر پایه cpu اینتل و گرافیک nvidia باشه معرفی می کنید؟
اون لیست ها رو دادم و خیلی هم ممنونم ازتون
تا آخر همین امشب بتونید این لیست رو بدید ممنون میشم
|
|
Main : Gigabyte P55A-UD3 = 193000
CPU : Intel Core i3 530 = 148000
Ram : 2*1GB G.Skill DDR3 1333 HK = 69000
VGA : Gigabyte GTS 250 OC 1GB DDR3 = 190000
Modem : Gigabyte = 10000
DVD : Lie-ON = 30000
HDD : Hitachi 320GB = 46000
Case Elegance = 30000
Mouser : MEVA 1800 = 5000
Key : MEVA : 14000
Speaker : ------ = 20
Monitor : LG 1943S = 140000
------------------------------------
890000 تومان
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
Armin-N (26-02-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون
اینو از کجاش کم کنیم بشه 800 تا 850 بهتره؟
پاور هم نداره ها
ممنون
آرمین جان چه تغییری تو سیستم قبلی میخوای بدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه لیست اینتل / nvidia که تو صفحه قبل نوشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (26-02-10)
کاربر شهرسختافزار
آره میدونم
ممنون
اما چند تا مشکل داره که حل بشه قیمتش هم بالا میره :دی
یکی اینکه کیس رو نوشتید 20 که به نظر کیس جالبی نمیاد (طرف از کامپیوتر هیچی نمیدونه. حداقل ظاهرش قشنگ باشه نگه با 850 تومن چی واسم گرفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اینجا 20 تا میره روش
دوم اینکه پاور معرفی نشده و 45 تا دیگه میاد روش
سوم اینکه مانیتور 16 اینچ انتخاب شده که حداقل میخوام 19 باشه که حدود 60 تا دیگه میاد روش
و حدودا سیستم 950 تموم میشه
درست نمیگم؟
ضمن اینکه برند و مشخصات دیگه گرافیک هم مشخص نشده
نه خیر درست نگفتین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس زئوس اگر خوشگلتر تر سری ارزون گرین نباشه زشتتر هم نیست
در لیست پاور green 535 به مبلغ 55 تومن درج و محاسبه شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اختلاف مونیتور 16 اینچ و 19 اینچ حدود 30 هزار تومن هستش که چون یک مقدار قطعات رو کمتر از سقف بودجه شما در نظر گرفتم میتونید در خرید بهتر قطعات ، جبران کنید
ولی اگر باز میبینید که از سقف بودجتون بالا زد همونطور که دوستان گفتن فعلا ۲ گیگ رم خرید بفرمائید و خرید ۲ گیگ دیگه رو به بعد موکول کنید
برند گرافیک کارتِ پیشنهادی هم گینوارد بود
تمام سعیم اینه که برای اینتل از سوکت 775 استفاده نشه تا در آینده قابلیت آپدیت بهتری داشته باشید ولی اگر میبینید این کانفیگ به دلاتون نمیچسبه بفرمائید تا از سوکت 775 سیستم دیگهای معرفی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه
خوبه ممنون
تشکر از همکاری و کمکتون
nima_hl (26-02-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks