لینکی که شما دادید فقط مقایسه 2 تا cpu در صورتیکه با توجه به نوع رم و کارت گرافیک بالاتر قطعا سیستم اول خصوصا در بازی پرفورمنس خیلی بهتری داره اما در باره گرافیک من هم 5770 رو ترجیح می دم .
به نظر من سیستم اول سیستم خوبی اما اشکال ها از نظر من :
اولین ایراد به نظر من مانیتور 16 اینچ این مانتور برای کاربر های اداری و جا هایی که نیاز به چندیدن مانتور هست خیلی خوبه اما فکر کنم این که مانتور کسی که تا به حال موس دست نگرفته 19 اینچ باشه براش خیلی بهتر تا اینکه مثلا رم 1333 داشته باشه به جای 1066
پس به نظر من بهتر رم سیستم دوم رو apacer 1066 cl7 ddr3 4gb 88 بزارید برای سیستم اول حتی اگر به نظرم 2 گیگ رم بزارید و باز مانیتور بهتری بخرید بهتره اما با همین حساب هم شما 16 هزار تومان اضافه دارید و اگر 40 هزار تومان کیس رو بکنید 30 هزار تومان می تونید مانتور رو LG - 19" - W1943S با قیمت نزدیک 153 هزار تومان تهیه کنید باز می گم اگر من بودم حتی رم رو 2 گیگ می گرفتم و مانتور رو باز بهتر می کردم چون رم رو به راحتی میشه بعد ها هم اضافه کرد اما مانتور رو به سختی میشه تعویض کرد.
به جای کارت 4890 هم کارت 5770 با برند XFX که تقریبا همان 205 هزار تومان هست تهیه می کردم کارت 4890 کمی قوی تر هست اما وقتی ما توی مانیتور محدود هستیم این قدرت بالاتر 4890 تاثیر خودش رو شاید نشان نده در عوض 5770 برای این مانیتور ها هم کاملا مناسب و هم Dx 11 رو پشتیبانی می کنه که به هر حال شاید الان مصرف زیادی نداشته باشه اما در اینده نزدیک به کار خواهد امد. ضمن اینکه فکر می کنم 4890 قیمت بالاتری باید داشته باشه مگه این که برند مورنظر force3d باشه که من یه کم با این برند البته نه خود برند بلکه کارتهای موجود آن در بازار ایران مشکل دارم فکر می کنم با کارتهای توزیع جهانیش فرق می کنه حداقل خودم 2 بار به شخصه 2مدل از کارت ان رو با سایت اصلی شرکت مقایسه کردم تفاوت های فاحشی دیدم.

Bookmarks