با تشکر از پاسخ بسيار دقيق شما در مورد کارت هاي گرافيک
يعني با توجه به حرف شما براي مثال کارت گرافيک هاي 7970 ساخت شرکت هاي مختلف با هم تفاوت چنداني ندارند؟
در مورد مادربورد هم به نظر من نياز نيست همچين هزينه اي بشه من اون قيمتي که گفتم حداکثر هزينه بود لازم نيست حتما اون قدر هزينه بشه اگه کمتر هم هزينه بشه که براي من هم خيلي بهتره
اما اينکه شما گيج شده ايد با عرض معذرت
الان بنده يک کيس براي محل کار با حدود قيمت 6 تا 8 ميليون مي خواهم که بيشتر براي رندر کردن است
يک کارت گرافيک تنها هم براي سيستم با کارايي کمي پايين تر از سيستم بالا مي خوام
يک کيس ديگر براي خانه مي خواهم که حدودا 4 ميليون باشه که براي بازي با بالاترين کيفيت و سطح کاربري متوسط فتوشاپي پرمير تري دي مکس افتر افکت و غيره که اين مورد برام مهم تره به چند دليل اول اينکه نمي خوام تا 4 سال حداقل عوض کنم و تا موقعي که بخوام عوضشش کنم نبايد حتي يه ذره هنگ تو کارش باشه در ضمن مي خوام براي اولين بار از مانيتور هاي 3d استفاده کنم راستش رو بخوايد اصلا در مورد نحوه کار اين نوع مونيتور ها و بهترين مارکش رو نمي دونم لطفا دراين مورد کمي توضيح بديد
برا يکيس دوم هم ار نکات رو در نظر بگيريد
اين که براي همچين سيستمي لازمه که vga & m.b يکسان باشند؟اگر بهتره لطفا توسيستم پيشنهاديتون اين رو لحاظ کنين
اين که اگه براي اين سيستم مانيتور 3d تهيه کنم،براي 3d،شنيدم کارت هاي nvidia بهتره نظر شما چيه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد
چقدر سوال تا به حال اينقدر سوال يک جا از يک نفر نپرسيده بودم با تشکر وسپاس فراوان