پاسخ: راهنمایی برای خرید سیستم بسیار قوی
نقل قول:
خواهش میکنم
گرافیک gainward خوش قیمت ترین گرافیکیه که در بازار سراغ دارم.
ما اینجا نمیخواهیم آورکلاک آنچنانی بر روی کارتهای گرافیک انجام دهیم. به همین دلیل گرافیک را از این برند پیشنهاد دادم.
مادربرد پیشنهادی شما بسیار خوب است ولی بنده آن را در بازار ایران ندیدم و سفارش آن هم هزینه حمل سنگین دارد و در ضمن دارای گارانتی داخلی نخواهد بود.
پردازنده 990 قدیمی و دارای سوکت 1366 است ( به مادربرد انتخابی شما نمی خورد ) . پردازندهای که بنده معرفی کردم از تکنولوژی جدیدتر و قدرت بالاتر بهره مند است . ( اگر میخواهید حتما گرانتر باشد 3960 خرید بفرمائید که قیمتی حدود 2.1 دارد ولی به نظر من ارزش خرید نسبت به 3930 ندارد )
در مورد گرافیک بنده پیشنهاد میکنم فعلا یک گرافیک ارزان ( حتی دست دوم ) مثل 480 تهیه کنید ، اگر توانستید از آن استفاده کنید ( منظورم در رندر کردن است ) آن وقت برای میتوانید حتی 3 گرافیک 680 خرید بفرمائید.
برای رم بی خود هزینه آنچنانی نکنید . این پلتفرم از رم در حالت 4 بانده پشتیبانی میکند، رمهای 1333 هم در این حالت آنچنان پهنای باند عظیمی به شما می دهند که گمان نمیکنم هیچ موقع بتوانید از تمامی آن استفاده کنید.
شما فرمودید که ممکن است در آینده سیستم را بفروشید به نظر شما یک کیس 400 هزار تومانی به صورت دست دوم چند بفروش برسد؟ معمولا کیسهای بالای 150 هزار تومان همگی دارای تحویه مناسب برای یک همچین سیستمی هستند.
با هزینه بیشتر برای فن موافقم :cool: هر چی پردازنده خنک تر باشد استابلیتی و قابلیت آورکلاک بالاتری خواهد داشت . البته تفاوت فن 100 تومنی با 150 تومانی فکر نکنم بیشتر از 1-2 درجه باشد. ( تا ببینیم در بازار چه فنی موجود باشد)
هارد هم به نیاز شما بستگی دارد ولی من باشم حتما به هارد اکسترنال هم فکر میکنم ( مثلا یک هارد 1 ترابایت داخلی با یک هارد 1 ترابایتی اکسترنال )
در مورد 2 ssd باید با هم بیشتر صحبت کنیم که اگر بخواهید در حالت رید استفاده کنید زیاد موافق نیستم چون شما در رندر تصاویر نیاز به هارد سریع ندارید.
بلوری هم احتمالا به درد شما زیاد می خورد :cool:
لطفا کاربری سیستم دوم را بفرمائید تا پیشنهاد خود را مطرح کنم.:give_rose:
با تشکر فراوان
در مورد سیستم اول چرا احتمال اورکلاک وجود دارد اگر هم وجود نداشته باشد دلم نمی خواهد کارت گرافیک ضعیف باشد (در مقایسه با دیگر رقبا)
مدل دقیقی برای مادربورد با قیمت پیشنهادی بنده سراغ دارید
برای رم مدل پیشنهادی بنده gskill ripjaws x باظرفیت مورد نظر می باشد نظرتان چیست؟
کاربری سیستم دوم (کارت گرافیک)کار با 3dmax&after effect سطح متوسط برای شخصی دیگر است لطفا پیشنهادتون رو بگید
باتشکر
در مورد سیستم دوم باید بهتون بگم که این سیستم برام مهم تره چون ممکنه تا مدت زیادی اون رو عوض نکنم ومی خوام حداقل تا 2،3 سال بهترین بازی ها رو با بالا ترین حد کیفیت اجرا کنم همچنین داداشم می خواد کار های فتوشاپی پرمیر تری دی مکس افتر افکت و غیره استفاده کنه (همشون باهم)با این قیمت ها میخوام بهترین انتخاب کنم یعنی بهترین بهترین گزینه در بازار اگرهم قیمتش پاییتر از چیزی که میگم باشه که حرف نداره فقط یه مطلبی که من نمی خوام اصلا و به هیچ وجه و عنوان برای اون کارهای بالا تا 3 سال هنگ نکنه (حتی یه ذره کوچیک)به هیچ وجه همون طور که قبلا گفتم موارد زیر رو لحاظ کنید
مطلب دیگه این که من یک سیستم دیگه در خانه و برای بازی،کار های روزمره،مقدار کمی کار با قیمت های زیر می خوام
cpu~1000
vga~800
m.b~800
ram~300
case&power~300
blu-ray~300
hard 2tb~300
در ضمن اگه قیمت ها کمی جابه جا بشه مشکلی نداره
سوال دیگه این که برای همچین سیستمی لازمه که vga & m.b یکسان باشند؟اگر بهتره لطفا توسیستم پیشنهادیتون این رو لحاظ کنین
سوال دیگه این که احتمالا برای این سیستم مانیتور 3d تهیه کنم،برای 3d،شنیدم nvidia بهتره نظر شما چیه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
با تشکر و سپاس فراوان
نیما جان فقط یک نکته در مورد گرافیک GTX 680 به نظرم رسید که بگم اونم اینکه معماری GK104 بیشتر برای گیم بهینه شده تا GPU Computing. الان شما یک نگاهی به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بندازید متوجه می شید که که در مبحث Computing خیلی ضعیف تر از معماری فرمی GTX 580 هست و به نظرم با توجه به قیمت بسیار زیادش برای یک سیستم رندر صرف نمی کنه.
نقل قول:
با تشکر فراوان
در مورد سیستم اول چرا احتمال اورکلاک وجود دارد اگر هم وجود نداشته باشد دلم نمی خواهد کارت گرافیک ضعیف باشد (در مقایسه با دیگر رقبا)
مدل دقیقی برای مادربورد با قیمت پیشنهادی بنده سراغ دارید
برای رم مدل پیشنهادی بنده gskill ripjaws x باظرفیت مورد نظر می باشد نظرتان چیست؟
کاربری سیستم دوم (کارت گرافیک)کار با 3dmax&after effect سطح متوسط برای شخصی دیگر است لطفا پیشنهادتون رو بگید
باتشکر
خواهش میکنم
کارتهای گرافیکی در دو مدل با فن رفرنس و غیر ریفرنس ( بهینه شده توسط تولید کننده ) به بازار عرضه می شوند.
کیفیت تمام کارتهای رفرنس به دلیل طراحی توسط شرکت مادر (nvidia) یکسان است و بین مدل رفرنس هیچ برندی تفاوتی وجود ندارد.
البته این خنک کننده رفرنس در کارت جدیدی مانند 680 که از تکنولوژی 28 نانومتری بهره میبرند بنظر کاملا مفایت میکند.
ولی اگر در زمان خرید مدل غیر رفرنس مانند سری فانتوم گینوارد یا سری twin frozr msi با قیمت معقول در بازار بود بهتر است از آنها خرید شود. ( البته شما به نمیتوانید برای رندر روی آورکلات آنچنانی کارت حساب کنید بنابر این منطقی نیست هزینه خیلی بالا برای خنک کننده گرافیک پرداخت کنید )
متاسفانه مدل مادربردی که شما فرمودید در بازار موجود نیست ولی شما میتوانید با دوستانی که سفارش تکی قبول میکنند هماهنگ کنید که فکر میکنم رقمی بین 1.2 تا 1.5 برد به دست شما برسد.
شما در این حالت 2-3 برابر پول پرداخت می فرمائید و یک برد فاقد گارانتی دارید که در کارائی تقریبا هیچ تفاوتی با بردهای موجود در بازار ندارند.
اینکه شما فکر می کنید یک مادربرد میتواند در پرفومنس سیستم تاثیر گذار باشد به زمانهای بسیار دور بر می گردد که کمپانیها در انتخاب چیپستهای مورد استفاده بر روی خود شخصا تصمیم می گرفتند.
ولی در حال حاضر چیپ کنترل مموری درون پردازنده است. چیپهای پل شمالی و جنوبی هم یا درون پردازنده ادغام شدن یا توسط خود اینتل تولید می شوند.
مدار تغذیه برد انتخابی شما خوب است ولی تنها زیر نیتروژن مایع میتوانید از توان آن استفاده کنید.
شما با گرافیک کارتهای معمولی که 2 اسلت را اشغال میکنند تنها می توانید 3 کارت گرافیکی روی این برد استفاده کنید. ( یک اسلت برای تحویه هوا باید بین کارتها خالی بماند)
پرفورمنس برد هم که با توضیحاتی که دادم نمی تواند تفاوتی با بردهای دیگر داشته باشد.
بنظر من یک همچین هزینه ای برای این برد برای شما هزینه بیهوده ای است . باز هرگونه که تمایل دارید عمل فرمائید.
من یکم گیج شدم اگر ممکنه مجددا صورت مسئله سیستم دوم و سوم را با توضیحات دقیق مطرح بفرمائید.
نقل قول:
نیما جان فقط یک نکته در مورد گرافیک GTX 680 به نظرم رسید که بگم اونم اینکه معماری GK104 بیشتر برای
گیم بهینه شده تا
GPU Computing. الان شما یک نگاهی به
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بندازید متوجه می شید که که در مبحث Computing خیلی ضعیف تر از معماری فرمی GTX 580 هست و به نظرم با توجه به قیمت بسیار زیادش برای یک سیستم رندر صرف نمی کنه.
عزیز کارت 680 در درایور 301.10 به بعد ساپورت شد این تست با درایور 296 و 300 گرفته شده. بازم این کارت خیلی مرد بوده بدون ساپورت درایور همین امتیازها رو هم گرفته :wink:
لطفا ریویوهای جدید را مطالعه بفرمائید. ( 580 که هیچ 590 هم یه چیزی تو مایه های سوسکه :lol: )
نقل قول:
عزیز کارت 680 در درایور 301.10 به بعد ساپورت شد این تست با درایور 296 و 300 گرفته شده. بازم این کارت خیلی مرد بوده بدون ساپورت درایور همین امتیازها رو هم گرفته :wink:
لطفا ریویوهای جدید را مطالعه بفرمائید. ( 580 که هیچ 590 هم یه چیزی تو مایه های سوسکه :lol: )
اتفاقا من بعد از گفته شما ریویوهای با درایورهای جدیدتر رو هم مشاهده کردم و GTX 580 رو در مقابل 680 سوسک ندیدم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ر پست قبل هم عرض کردم که به طور کلی GK104 فقط با هدف ارتقای کارایی در مبحث گیمینگ طراحی و بهینه شده که بسیار هم موفق بود. معماری GK100/ GK110 هدف اصلی انویدیا برای ارتقای کارایی در Computing هست که قراره در ماه های آینده عرضه بشه.
حالا باز اگه شما تست های دیگه ای دارید رو اینجا در اختیارمون قرار بدید تا از اشتباه در بیاییم.
به متن زیر هم توجه کنید که از همون لینک برداشتم :
نقل قول:
As we saw with the launch of the GTX 680, Kepler (GK104) just doesn’t do very well here, thanks in part to NVIDIA stripping out a fair bit of compute hardware and memory bandwidth on GK104 in order to focus on gaming performance. OpenCL performance is particularly bad with NVIDIA almost completely ignoring it, but even DirectCompute performance often swings AMD’s way
با تشکر از پاسخ بسيار دقيق شما در مورد کارت هاي گرافيک
يعني با توجه به حرف شما براي مثال کارت گرافيک هاي 7970 ساخت شرکت هاي مختلف با هم تفاوت چنداني ندارند؟
در مورد مادربورد هم به نظر من نياز نيست همچين هزينه اي بشه من اون قيمتي که گفتم حداکثر هزينه بود لازم نيست حتما اون قدر هزينه بشه اگه کمتر هم هزينه بشه که براي من هم خيلي بهتره
اما اينکه شما گيج شده ايد با عرض معذرت
الان بنده يک کيس براي محل کار با حدود قيمت 6 تا 8 ميليون مي خواهم که بيشتر براي رندر کردن است
يک کارت گرافيک تنها هم براي سيستم با کارايي کمي پايين تر از سيستم بالا مي خوام
يک کيس ديگر براي خانه مي خواهم که حدودا 4 ميليون باشه که براي بازي با بالاترين کيفيت و سطح کاربري متوسط فتوشاپي پرمير تري دي مکس افتر افکت و غيره که اين مورد برام مهم تره به چند دليل اول اينکه نمي خوام تا 4 سال حداقل عوض کنم و تا موقعي که بخوام عوضشش کنم نبايد حتي يه ذره هنگ تو کارش باشه در ضمن مي خوام براي اولين بار از مانيتور هاي 3d استفاده کنم راستش رو بخوايد اصلا در مورد نحوه کار اين نوع مونيتور ها و بهترين مارکش رو نمي دونم لطفا دراين مورد کمي توضيح بديد
برا يکيس دوم هم ار نکات رو در نظر بگيريد
اين که براي همچين سيستمي لازمه که vga & m.b يکسان باشند؟اگر بهتره لطفا توسيستم پيشنهاديتون اين رو لحاظ کنين
اين که اگه براي اين سيستم مانيتور 3d تهيه کنم،براي 3d،شنيدم کارت هاي nvidia بهتره نظر شما چيه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد
چقدر سوال تا به حال اينقدر سوال يک جا از يک نفر نپرسيده بودم با تشکر وسپاس فراوان
نقل قول:
اتفاقا من بعد از گفته شما ریویوهای با درایورهای جدیدتر رو هم مشاهده کردم و GTX 580 رو در مقابل 680 سوسک ندیدم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ر پست قبل هم عرض کردم که به طور کلی GK104 فقط با هدف ارتقای کارایی در مبحث گیمینگ طراحی و بهینه شده که بسیار هم موفق بود. معماری
GK100/ GK110 هدف اصلی انویدیا برای ارتقای کارایی در
Computing هست که قراره در ماه های آینده عرضه بشه.
حالا باز اگه شما تست های دیگه ای دارید رو اینجا در اختیارمون قرار بدید تا از اشتباه در بیاییم.
به متن زیر هم توجه کنید که از همون لینک برداشتم :
محمد جان تا جائی که بنده می دانم پلاگین هائی که برای رندر با گرافیک در بازار موجود هستند توسط شبیه سازی مدل همانند بازی عمل میکنندو ارتباط چندانی با کامپیوتینگ ندارند.
در این حالت برنامه طراحی ( مثلا 3d studio max ) مانند انجینهای بازی سازی عمل کرده و خروجی همانند بازی به نمایش در خواهند آمد.
اواسط هفته گذشته 2 عدد 680 را به یکی از مشتریانم که استودیو رندر دارند دادم و ایشون بهم گفتند 680 در برنامه های رندر آنها بین 30 تا 100 درصد نسبت به 580 بهتر عمل کرده. ( البته ایشون اطلاعات کمی از برنامه ها به بنده میدهند ولی میدانم چند موتور رندر مانند فیوری خریداری کردند)
به هر حال در این لحظه ایشون می خواهند 8 عدد گرافیک 580 خود را با 680 تعویض نمایند و فعلا داریم سر قیمت چانه زنی میکنیم.:wink:
باز اگر شما اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم در اخیار بنده بگذارید.
نقل قول:
با تشکر از پاسخ بسيار دقيق شما در مورد کارت هاي گرافيک
يعني با توجه به حرف شما براي مثال کارت گرافيک هاي 7970 ساخت شرکت هاي مختلف با هم تفاوت چنداني ندارند؟
در مورد مادربورد هم به نظر من نياز نيست همچين هزينه اي بشه من اون قيمتي که گفتم حداکثر هزينه بود لازم نيست حتما اون قدر هزينه بشه اگه کمتر هم هزينه بشه که براي من هم خيلي بهتره
اما اينکه شما گيج شده ايد با عرض معذرت
الان بنده يک کيس براي محل کار با حدود قيمت 6 تا 8 ميليون مي خواهم که بيشتر براي رندر کردن است
يک کارت گرافيک تنها هم براي سيستم با کارايي کمي پايين تر از سيستم بالا مي خوام
يک کيس ديگر براي خانه مي خواهم که حدودا 4 ميليون باشه که براي بازي با بالاترين کيفيت و سطح کاربري متوسط فتوشاپي پرمير تري دي مکس افتر افکت و غيره که اين مورد برام مهم تره به چند دليل اول اينکه نمي خوام تا 4 سال حداقل عوض کنم و تا موقعي که بخوام عوضشش کنم نبايد حتي يه ذره هنگ تو کارش باشه در ضمن مي خوام براي اولين بار از مانيتور هاي 3d استفاده کنم راستش رو بخوايد اصلا در مورد نحوه کار اين نوع مونيتور ها و بهترين مارکش رو نمي دونم لطفا دراين مورد کمي توضيح بديد
برا يکيس دوم هم ار نکات رو در نظر بگيريد
اين که براي همچين سيستمي لازمه که vga & m.b يکسان باشند؟اگر بهتره لطفا توسيستم پيشنهاديتون اين رو لحاظ کنين
اين که اگه براي اين سيستم مانيتور 3d تهيه کنم،براي 3d،شنيدم کارت هاي nvidia بهتره نظر شما چيه؟
ممنون ميشم پاسخ بديد
چقدر سوال تا به حال اينقدر سوال يک جا از يک نفر نپرسيده بودم با تشکر وسپاس فراوان
خواهش می کنم
عزیز مدل رفرنس همه کارتها شبیه به هم و حتی ساخت یک کارخانه هسند و فقط لیبل آنها متفاوت است
MSI R7970-2PMD3GD5 Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
VisionTek 900556 Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
DIAMOND 7970PE53G Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
SAPPHIRE 21197-00-40G Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
HIS H797F3G2M Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
اندک تفاوتی که در عکسهای بالا مشاهده می فرمائید هم به خاطر زاویه عکس برداریه
اما مدلهای غیر رفرنس میتوانند سیستم خنک کننده متفاوت داشته باشند و معمولا دارای فرکانس بالاتر و دمای پائینتری هستند. البته قیمت آنها هم از مدل رفرنس گرانتر است
MSI R7970 Lightning Radeon HD 7970 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card
در پست بعدی در مورد مانیتورهای 3d توضیح میدم ولی به دلیل اینکه هر روز قیمتها و موجودی کالا تغییر میکند شما بفرمائید کدام یک از این سیستمها را در همین چند روزه میخواهید تهیه کنید
چون لیست قطعاتی که خدمتتان تقدیم میگردد ماکزیمم 3 روز بیشتر ارزش ندارد
البته در مورد توضیحات فنی هر چقدر سئوال دارید بپرسید ( توضیحات فنی اکسپایر نمیشود:wink:)