سلام
میخواستم یه سیستم جدید جور کنم
تا 1 تومن هم می تونم خرج کنم
چه جور قطعاتی میتونم بگیرم
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخواستم یه سیستم جدید جور کنم
تا 1 تومن هم می تونم خرج کنم
چه جور قطعاتی میتونم بگیرم
ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید
|
|
سلام و خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BOMBCREATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیر مانیتور کیبرد و ماوس دارید یا اونها رو هم با این 1 تومن میخواهید خرید کنید ؟
با این سیستم بیشتر چه کاری انجام میدید ؟ ( بازی - برنامه نویسی - گرافیک )
ایا به برند بخصوصی علاقه دارید که براتون مهم باشه از اون برند قطعات بهتون معرفی بشه ؟
BOMBCREATOR (10-07-10)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه فقط بابت کیس میخوام 1 تومن بدم
با سیستم هم بیشتر برای بازی میخوام و میخوام تا 2-3 سال دیگه بدون دردسر برام کار کنه
مادربرد شنیدم مارک abit خوبه نظر شما رو میخواستم بدونم
و البته cpu اینتل باشه
و کارت گرافیک nvidia
بقیه قطعات هم مناسب باشن با قیمتی که میخوام بزارم
ممنون از توجهتون
سلام مجددابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BOMBCREATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثر مادربردهای abit شاهکارهای بی همتا بودند ولی متاسفانه این برند مدتیه دیگه مادربرد تولید نمیکنه ( به شخصه دلم برای محصولاتش تنگ شده )
یه سیستم معرفی میکنم که یکم از بودجتون بالاتره ولی سیستم خوبیه و تا 2-3 سال به احتمال قوی نیازهای شما رو براورده میکنه
ASUS - P7P55-M 170
intel i5 750 229
elixir/adata 1333 2*2gb ~120
galaxy 470 gtx 420
seagate barracuda 500gb 47
case ~30
power 600 tonb ~75
liton dvd r/w 24
اگر میبینید این مبلغ برای شما سنگینه تا از قطعات ارزانتر استفاده کنم
البته به نظرم خرید amd/ati از نظر قیمت - کارایی و مصرف برق بهتره اگر مایل بودید بفرمایید تا سیستم بر این پایه هم معرفی کنم
BOMBCREATOR (11-07-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخواستم بدونم لازمه که cpu یه i5 باشه
کارم با یه core 2 quad را نمیفته؟
چون i5 هفت هسته داره و فکر نکنم برنامه ای باشه که بخواد این مقدار از سی پی یو بکشه و به نظر من شاید کمی فقط خرج کردن پول باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد این مادربرد ایسوز پورت usb 3 رو ساپورت میکنه یا نه؟
و درمورد ati هم نه زیاد از این ترکیب خوشم نمیاد چون بیشتر گیم ها با کارت nvidia بهتر جواب میده
بعد فکر نکنم 100 تا 200 تومن اینور اونور برام مشکلی به وجود بیاره
ممنون از اینکه وقت میزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازهم سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BOMBCREATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های core 2 هم مانند مادربرد abit به تاریخ پیوستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای یک مین خوب 775 و یه پردازنده 4 هسته ای خوب باید حدود 270 تومن هزینه کنید که در بازیها قدرت این سیستم رو نخواهد داشت
به این لینک توجه بفرمایید تا حدودا دستتون بیاد تفاوت i5 750 با یدونه q8400 در چه حدودیه
http://www.anandtech.com/bench/Product/109?vs=89
اگر به ردیفهای آخر نگاه کنید تفاوت کارایی این دو پردازنده در بازیها که مورد نظر شماست به وضوح مشخصه
البته پردازنده i5 750 هم مانند core 2 quad دارای 4 هسته هستش ولی از تکنولوژی جدیدتر و قدرت بیشتر بر خورداره
اون مادربرد usb3 ساپورت نمیکنه اگر این مطلب براتون مهمه میتونید GIGABYTE P55-USB3 بگیرید که حدود 40 تومن از مادربرد قبلی گرونتره
اگر باز سوالی بود بفرمایید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BOMBCREATOR (11-07-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه دانشجو هستم میخام یه سیستم خوب ببندم اما اطلاعاتم کامل نیست میخام راجع به انواع مادر بورد ها تحقیق کنم به نظرتوت چه سیستمی بهترینه یا به قول معروف با هم ست میشه؟
سلام و خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidrezanajarian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی مانند زمانهای قدیم نیست که قطعات سیستم با هم کامپتیبل نباشند و کاربر رو آزار بدن
شما بسته با نیاز و بودجتون میتونید سیستم کامل از 360-370 تومن به بالا خرید کنید
متاسفانه گستردگی قطعات کامپیوتر به حدی شده که در صدها پست هم نمیشه در مورد همه قطعات موجود توضیح داد
شما کاربری یا بودجتون رو بفرمایید بنده سعی میکنم با توضیحات زیاد هر قطعه رو بهتون معرفی کنم و یه مقایسه ای با سایر قطعات موجود در بازار و دلایل پیشنهاد رو هم عنوان کنم تا یه مقدار با قطعات موجود آشنا بشید
البته لطف بفرمایید و یه تاپیک جدا برای خودتون باز کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 11-07-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگر من بخوام یه 400-500 تومن بیشتر به به دستگاهم بزنم به نظرتون چی متونم بگیرم؟
مثلا بخوام 1.5 پول بدم
همین مادر برد و سی پی یو رو نگه دارم یا ببرمشون بالا
ممکنه راهنمایی بفرمایید؟
درضمن من امروز تو بازار گشتم بیشتر مارک های کارت گرافیک xfx و leadtek بود
کدوم از این دو مدنظرتون هست
سلام یا این مبلغ یه دستگاه باقلوا میتونی ببندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BOMBCREATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DFI LANPARTY X58 210
intel i7 930 320
elixir/adata 1333 3*1gb ~90
galaxy 480 gtx 610
seagate barracuda 500gb 47
case MAGNUM II ~40
power 685 GREEN ~110
liton dvd r/w 24
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks