سلام من یه دانشجو هستم میخام یه سیستم خوب ببندم اما اطلاعاتم کامل نیست میخام راجع به انواع مادر بورد ها تحقیق کنم به نظرتوت چه سیستمی بهترینه یا به قول معروف با هم ست میشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه دانشجو هستم میخام یه سیستم خوب ببندم اما اطلاعاتم کامل نیست میخام راجع به انواع مادر بورد ها تحقیق کنم به نظرتوت چه سیستمی بهترینه یا به قول معروف با هم ست میشه؟
سلام و خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidrezanajarian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی مانند زمانهای قدیم نیست که قطعات سیستم با هم کامپتیبل نباشند و کاربر رو آزار بدن
شما بسته با نیاز و بودجتون میتونید سیستم کامل از 360-370 تومن به بالا خرید کنید
متاسفانه گستردگی قطعات کامپیوتر به حدی شده که در صدها پست هم نمیشه در مورد همه قطعات موجود توضیح داد
شما کاربری یا بودجتون رو بفرمایید بنده سعی میکنم با توضیحات زیاد هر قطعه رو بهتون معرفی کنم و یه مقایسه ای با سایر قطعات موجود در بازار و دلایل پیشنهاد رو هم عنوان کنم تا یه مقدار با قطعات موجود آشنا بشید
البته لطف بفرمایید و یه تاپیک جدا برای خودتون باز کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 11-07-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگر من بخوام یه 400-500 تومن بیشتر به به دستگاهم بزنم به نظرتون چی متونم بگیرم؟
مثلا بخوام 1.5 پول بدم
همین مادر برد و سی پی یو رو نگه دارم یا ببرمشون بالا
ممکنه راهنمایی بفرمایید؟
درضمن من امروز تو بازار گشتم بیشتر مارک های کارت گرافیک xfx و leadtek بود
کدوم از این دو مدنظرتون هست
سلام یا این مبلغ یه دستگاه باقلوا میتونی ببندی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BOMBCREATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DFI LANPARTY X58 210
intel i7 930 320
elixir/adata 1333 3*1gb ~90
galaxy 480 gtx 610
seagate barracuda 500gb 47
case MAGNUM II ~40
power 685 GREEN ~110
liton dvd r/w 24
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks