گرافیک که محدودیت ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک ddr4 وجود خارجی نداره
ZOTAC GT 730 2GB 128 bit DDR3
238
کاربر شهرسختافزار
والا نمیدانم الان ان مادربرد ایسوس که نوشته گرافیک ddr4 را پشتیبانی می کند ایا حتما باید ddr4 باشه ؟ نمیشه گرافیک ddr3 یک گیگ گذاشت ؟
بودجه تا ۲۰۰ تومن هست
سپاس
گرافیک که محدودیت ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک ddr4 وجود خارجی نداره
ZOTAC GT 730 2GB 128 bit DDR3
238
کاربر شهرسختافزار
ممنونم: گرافیک ۲ گیگ برام زیاده چون بازی نمی کنم فو توشاپ هم گاهی اوقات استفاده می کنم لطفا گرافیک یک گیگ که زیر ۲۰۰ تومن باشه معرفی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
یک گیگ 730 در بازار نیست . بهتره کارت کار کرده 650 gtx 1gb ddr5 تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lakers (10-08-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهندس چند سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
من تصمیم گرفتم همین مادربرد h110-plus را بخرم که سئوالات مرتبط به همین مادربرد هست
1.رمی که مد نظر من هستhyperx fury ddr4 2400 mhz cl15 هست که تک کاناله هست و این مادربرد ایسوس از دوکاناله پشتیبانی می کند ایا این قضیه مشکلی ایجاد می کند؟
2.در مورد کارت گرافیک یک کارت گرافیک پیدا کردم که مدل اش (ايسوس مدل 710-1G-SL) هست نوع حافظه:gddr3 و رابط اتصال pci express2 هست ایا این کارت گرافیک با ان مادربرد سازگاری دارد؟
3.مادربرد(h110-plus) کانکتور ساتا 3 دارد (4 تا )من یک هارد دارم که قدیمی و مارک مکستور هست و500گیگ هست نمی دانم کانکتور ساتا 2 میکنه هارد یا ساتا 3 !!آیا مادربرد از این هارد پشتیبانی می کند؟ از نظر کابل ساتا به مشکلی نمیخورد؟
4.سی پی یو: گرافیک داخلی intel hd grafic 510 داره !این یعنی گرافیک اش چند گیگ هست؟منظور مقدار حافظه گرافیکی داخلی هست!؟
5.در مورد ابعاد مادربرد :ابعاد این مادربرد 30.5 *19 هست که مادربرد قبلی من 20*30 بود این تفاوت های چند سانتی و میلی متری ایا در نصب مادربرد در داخل کیس مشکل ایجاد میکند؟موقه بستن با پیچ داخل کیس؟
سپاس
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 10-08-17 انجام شده است
1-خیر
2- 710 با گرافیک آنبرد پردازنده تفاوتی نداره
3-ساتا را ساپورت میکنه هر نسخه ای که باشه
4-تا 1 گیگ عموما share میکنه
5-تفاوت محسوسی نمیکنه
فونت بزرگ هم پست نزنید . مشکل بینایی نداریم
Nima061 (10-08-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم ؛ یک سوال دیگه: اگر به این مادر برد یک پاور متفرقه چینی ( نکسوس ۴۰۰ وات) وصل کنیم با توجه به اینکه توان واقعی این پاور معمول نیست ! ایا امکان داره به مادربرد یا یا سایر قطعات صدمه بزند یا بسوزاند اش ؟
سپاس
صد در صد مشکل ایجاد میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (11-08-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون : بین پاور گرین gp480a _ es و gp480a_ eu plusبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدام بهتر هست؟
سپاس
430 وات هم برای شما کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks