والا نمیدانم الان ان مادربرد ایسوس که نوشته گرافیک ddr4 را پشتیبانی می کند ایا حتما باید ddr4 باشه ؟ نمیشه گرافیک ddr3 یک گیگ گذاشت ؟
بودجه تا ۲۰۰ تومن هست
سپاس
Printable View
والا نمیدانم الان ان مادربرد ایسوس که نوشته گرافیک ddr4 را پشتیبانی می کند ایا حتما باید ddr4 باشه ؟ نمیشه گرافیک ddr3 یک گیگ گذاشت ؟
بودجه تا ۲۰۰ تومن هست
سپاس
گرافیک که محدودیت ندارهنقل قول:
گرافیک ddr4 وجود خارجی نداره
ZOTAC GT 730 2GB 128 bit DDR3
238
ممنونم: گرافیک ۲ گیگ برام زیاده چون بازی نمی کنم فو توشاپ هم گاهی اوقات استفاده می کنم لطفا گرافیک یک گیگ که زیر ۲۰۰ تومن باشه معرفی کنیدنقل قول:
سپاس
یک گیگ 730 در بازار نیست . بهتره کارت کار کرده 650 gtx 1gb ddr5 تهیه کنیدنقل قول:
ممنون مهندس چند سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
من تصمیم گرفتم همین مادربرد h110-plus را بخرم که سئوالات مرتبط به همین مادربرد هست
1.رمی که مد نظر من هستhyperx fury ddr4 2400 mhz cl15 هست که تک کاناله هست و این مادربرد ایسوس از دوکاناله پشتیبانی می کند ایا این قضیه مشکلی ایجاد می کند؟
2.در مورد کارت گرافیک یک کارت گرافیک پیدا کردم که مدل اش (ايسوس مدل 710-1G-SL) هست نوع حافظه:gddr3 و رابط اتصال pci express2 هست ایا این کارت گرافیک با ان مادربرد سازگاری دارد؟
3.مادربرد(h110-plus) کانکتور ساتا 3 دارد (4 تا )من یک هارد دارم که قدیمی و مارک مکستور هست و500گیگ هست نمی دانم کانکتور ساتا 2 میکنه هارد یا ساتا 3 !!آیا مادربرد از این هارد پشتیبانی می کند؟ از نظر کابل ساتا به مشکلی نمیخورد؟
4.سی پی یو: گرافیک داخلی intel hd grafic 510 داره !این یعنی گرافیک اش چند گیگ هست؟منظور مقدار حافظه گرافیکی داخلی هست!؟
5.در مورد ابعاد مادربرد :ابعاد این مادربرد 30.5 *19 هست که مادربرد قبلی من 20*30 بود این تفاوت های چند سانتی و میلی متری ایا در نصب مادربرد در داخل کیس مشکل ایجاد میکند؟موقه بستن با پیچ داخل کیس؟
سپاس
1-خیر
2- 710 با گرافیک آنبرد پردازنده تفاوتی نداره
3-ساتا را ساپورت میکنه هر نسخه ای که باشه
4-تا 1 گیگ عموما share میکنه
5-تفاوت محسوسی نمیکنه
فونت بزرگ هم پست نزنید . مشکل بینایی نداریم
ممنونم ؛ یک سوال دیگه: اگر به این مادر برد یک پاور متفرقه چینی ( نکسوس ۴۰۰ وات) وصل کنیم با توجه به اینکه توان واقعی این پاور معمول نیست ! ایا امکان داره به مادربرد یا یا سایر قطعات صدمه بزند یا بسوزاند اش ؟
سپاس
صد در صد مشکل ایجاد میشه .نقل قول:
ممنون : بین پاور گرین gp480a _ es و gp480a_ eu plusنقل قول:
کدام بهتر هست؟
سپاس
430 وات هم برای شما کافیهنقل قول: