ببخشید
ولی باتوجه به اینکه میخوام یکی دو میلیون به خودم فشار بیارم
باید از نظر قیمتی خیلی خوب باشه تا به سختی جور کردن پولش بیرزه
قیمت این کیس چقدر خوبه؟
واینکه تا کی میتونم راحت بازی ها را اجرا اکنم(با کیفیت وریزولیشن معمولی وحتی کم)
ببخشید
ولی باتوجه به اینکه میخوام یکی دو میلیون به خودم فشار بیارم
باید از نظر قیمتی خیلی خوب باشه تا به سختی جور کردن پولش بیرزه
قیمت این کیس چقدر خوبه؟
واینکه تا کی میتونم راحت بازی ها را اجرا اکنم(با کیفیت وریزولیشن معمولی وحتی کم)
آخرین ویرایش توسط 6600000 در تاریخ 14-12-19 انجام شده است
اینم مد نظر داشته باشین من برای خرید این کیس مجبورم حدود یک میلیون بدم جای قوطی کیس(مال خودم گرین مدل Pars Evo)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که اگر نخوام این سیستم را بگیرم اصلا جزء خریدام نیست
واینکه مجبورم همین الان گرافیک وپاورم را عوض کنم و ssd بخرم که میتونستم یواش یواش بخرم تا کمتر فشار بیاد
ssd ، تاثیر خاصی روی اجرای بازی ها نداره . بجای هزینه ی ssd ، روی رم بیشتر ، هزینه کنید . تا 16 گیگ رم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بازی های بسیار سنگین و در فول اچ دی و با تنظیمات اولترا ، به بیش از 8 گیگ رم نیاز دارن وگرنه در تنظیمات و ریزولیشن پایین تر ، 8 گیگ رم هم معمولا کافی هه (اگه بودجه ندارید) .
اما بصورت معمول ، 12 گیگ رم ، استاندارد کاملی هست (اگه 16 گیگ نمیتونید تهیه کنید) .
ضمنا ، کیس Pars Evo تا 390 میلیمتر از طول کارت گرافیک را ساپورت میکنه که فکر نکنم هر گرافیکی بگیرین ، از این طول بیشتر باشه که بخواین کیس تون را عوض کنید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 14-12-19 انجام شده است
Speed Racer (14-12-19)
سلام یک مورد مهم را به شما میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت دلار رو به افزایش هست . پس حتما اگر قصد خرید دارید سریعتر اقدام کنید . با توجه به یکسری مسائل دیگه شاید در چند وقت دیگر حتی امکان واردات قطعه از مسیر قانونی میسر نباشه و قیمت ها وحشتناک بالا برود .
6600000 (15-12-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks