ببخشید
ولی باتوجه به اینکه میخوام یکی دو میلیون به خودم فشار بیارم
باید از نظر قیمتی خیلی خوب باشه تا به سختی جور کردن پولش بیرزه
قیمت این کیس چقدر خوبه؟
واینکه تا کی میتونم راحت بازی ها را اجرا اکنم(با کیفیت وریزولیشن معمولی وحتی کم)
ببخشید
ولی باتوجه به اینکه میخوام یکی دو میلیون به خودم فشار بیارم
باید از نظر قیمتی خیلی خوب باشه تا به سختی جور کردن پولش بیرزه
قیمت این کیس چقدر خوبه؟
واینکه تا کی میتونم راحت بازی ها را اجرا اکنم(با کیفیت وریزولیشن معمولی وحتی کم)
آخرین ویرایش توسط 6600000 در تاریخ 14-12-19 انجام شده است
|
|
اینم مد نظر داشته باشین من برای خرید این کیس مجبورم حدود یک میلیون بدم جای قوطی کیس(مال خودم گرین مدل Pars Evo)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که اگر نخوام این سیستم را بگیرم اصلا جزء خریدام نیست
واینکه مجبورم همین الان گرافیک وپاورم را عوض کنم و ssd بخرم که میتونستم یواش یواش بخرم تا کمتر فشار بیاد
سلامی مجدد بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم در پردازنده ها ، بجای این سیستم ، همون رایزن 3600 را انتخاب کنید ، بهتر هه .
نمیدونم چه قطعاتی میخواین . چون در هر بار که پست میدید ، بخشی از قطعات را میگید . مثلا پست شماره ی 5 تون گرافیک و خیلی قطعات دیگه را نداره اما پست شماره ی 9 تون داره .
من بحثم سر قطعات نو بود .
اون هم قیمت بازار رسمی .
در بازار رسمی که قیمت رایزن 2600 (قیمت 2.100 تومن) و i5 9400f (قیمت 2.250 تومن) یکی هست ، انتخاب i5 9400f برای بازی ، بهتر هه :
https://www.techpowerup.com/review/a...5-3600/15.html
و
AMD Ryzen 5 3600 Versus Intel Core i5-9400F: What's The Best Sub $200 Processor?
و
UserBenchmark: AMD Ryzen 5 3600 vs Intel Core i5-9400F
(بخش بازی در لینک بالا)
البته برخلاف سایت های بالا ، سایت زیر ، چیز دیگه ای میگه (بخش بازی) و 3600 را بهتر از 9400f میدونه (در صورتی که همین بازی ها را سایت بالا ، جور دیگه ای میگن) :
https://www.techspot.com/review/1885...core-i5-9400f/
میتونید تستهای 3600 و 9400f را در یوتیوب هم ببینید :
i5 9400f vs ryzen 3600 gaming - Google Search
اما شما میخواید پردازنده ی 3600 تهیه کنید که در بازار رسمی حدودا 3 تومن قیمت داره اما بازدهی اش در بازی ها از i5 9400f هم کمتر هه .
ضمنا ، من درباره ی بازی هایی که تا حالا در اومد ، نظر میدم . آینده را نمیدونم . ممکنه بازی های آینده با رایزن 2600 حتی بهتر عمل کنه چه برسه به 3600 . ممکنه هم نکنه . بستگی به توسعه دهنده ی بازی داره .
6600000 (15-12-19)
ممنون از جوابهاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ناهماهنگی پست ها را ببخشید
به این خاطر بودکه من قصد دارم مادربرد cpu و رم خودم را بفروشم ویه مادربرد cpu و رم جدید بخرم
که با توجه به نیازم و راهنمایی شما ظاهرا حداقل سه و نیم میلیون به اضافه پول قطعات خودم باید هزینه کنم تا این 3 قطعه را بگیرم
بعد هم که دوباره پول جمع کردم به فکر گرافیک و پاور و ... باشم
اما این کیس دست دوم بالا یه دفعه پیداشد که ظاهرا خیلی هم کارنکرده (باتوجه به گارانتی هاش) اما همش را باهم میفروشه یعنی ssd و قوطی کیس و... را هم باید بخرم لذا
تو اون پست پرسیدم آیا این کیس با حدود قیمت 8 میلیون (نزدیک 2 میلیون قطعات خودم را بفروشم و 6 میلیون دیگه بدم عوضش یه باره گرافیک و پاور و.. راهم عوض کنم)
آیا به صرفه است یا خیر ؟
آخرین ویرایش توسط 6600000 در تاریخ 15-12-19 انجام شده است
میشه لطفا قیمت این قطعات را بهم بدین (جدا جدا)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ببخشید این پردازنده 9400f اگه با جعبه یا بدون جعبه باشه فرقی داره
یا اینکه نوشته روی بعضیشون ریزو حالت قدیمیه ولی اینا که تو اکثر سایتهاست خوشگله و 9th gen نوشته
و آیا 100 یا 200 اختلاف قسمتش الکیه یا فرق دارن؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده تری فقط تفاوتش با باکس نداشتن فن و جعبه هست .
برای خرید هم سعی کنید از فروشنده های معتبر مثل لیون کامپیوتر یا فروشگاه acc در بازار ایران خرید .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6600000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دنبال یک سوکت 1151 هستید بهترین گزینه برای شما مادربورد h310 giga هستش قیمت حدودیش 800تا900تومن هست(نو)
سی پی یو رو هم میتونید i3 9100f بگیرید قیمت تقریبا 1200هست(نو)
ی پاور 580وات گرین هم بگیرید قیمتش حدود 700تومن
رم 8 هم حدود 500تا600تومن
جمعا حدود 3300میشه تا 3500
اگه دوست داشتید میتونید رم رو 16 کنید
با پولی که تو دستتون میمونه هم گرافیک بخرید البته گرافیک خودتونم بدک نیست
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان ویندوز من بالا میاد ولی بوق نمزند چکار باید کرد
تاپیک جداگانه ایجاد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman1372 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks