اولی اوکیه
دومی پیشنهاد میدم با باس 3600ش رو بگیرید چون اختلاف قیمتش خیلی کمه (حتی 4000ش هم قیمتش خوبه)، اگر زیبایی RGB مهمه رم adata XPG D60 یکی از زیباترین رم های دنیاست. کمی قیمتش بیشتره (البته در عوض گارانتی مادام العمر آونگ داره)
سومی سلیقه ای هست. به شخصه دیپ کول deepcool matrexx 70 add-rgb 3f تو این رنج قیمتی ترجیح میدم
چهارمی، سراغ برندهای رده چندم، تازه کار مخصوصا تو پاور که بسیار مهم هست نرید. (حتی برندی مثل گیگابایت با اون همه سابقه خوب سوختن پاورهاش باعث از بین رفتن اعتبارش شد)
کولر مستر، کورسیر، EVGA و ترمالتیک و گرین انتخاب های بسیار بهتری هستن.
به ماژولار بودن یا نبودن، درجه 80 PLUS ، تعداد خروجی ها و .. دقت کنید.
اگر RGB بودن براتون مهم هست Green سری Evo هست البته تا 800 وات داره. (سری بالاترش که oc هست 850 و 1050 هم داره اما بدون نورپردازی)
کورسیر و ترمالتیک هم مدل با نورپردازی دارن.
پنجم بین مدلی که نوشتین و مدلی که من پیشنهاد دادم ، سیلوراستون قدرت خنک کنندگی، AIR FLOW و AIR PRESSURE بیشتری داره.
در ضمن تا جایی که من چک کردم تو سقف کیس که انتخاب کردید رادیات 360 جا نمیشه (درسته 3 تا فن 12 نصب میشه اما رادیات 360 کمی بزرگتره) ممکنه با برداشتن فن بالایی (از فن های پشت کیس) جا بشه
نصب کردن رادیات جلوی کیس رو پیشنهاد نمیدم چون اثر منفی تو گردش هوا میذاره همچنین هوای گرم رو میده داخل،
و تو کف هم که اصلا پیشنهاد نمیکنم، پمپ نباید بالاتر از رادیات باشه وگرنه اثر منفی روی کارایی و عمرش میذاره (متاسفانه خیلی از عکس های تبلیغی AIO ها حتی این مشکل دیده میشه)
برای همین خرید 240 (یا 280 اگر جا شه) فک کنم بهتره، مگر اینکه از کسی که روی این کیس کار کرده بپرسید که 360 رو سقفش جا میشه یا نه (چون تو تصاویر به نظر میرسه که نمیشه)

Bookmarks