راستی در مورد اورکلاک بگم که :
اورکلاک در هر اندازه ای که باشه باعث کاهش عمر مفید قطعات ( مخصوصا پردازنده ) میشه ...
سپاس
Administrator
Administrator
راستی در مورد اورکلاک بگم که :
اورکلاک در هر اندازه ای که باشه باعث کاهش عمر مفید قطعات ( مخصوصا پردازنده ) میشه ...
سپاس
از لحاظ قيمت هم فرقي ميكنن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
امروز رفتم بازار اين سيستم رو قيمت كنم كه وقتي قيمت رو شنيدم شاخ درآوردم!
البته همه قطعه ها ها هموني بودن كه شما گفته بودين و فقط طرف گفت مين فاكس كان نداره و يه مين گيگا با 200 تومن قيمت پيشنهاد كرد
قيمت قطعه هارو هم جمع كرد گفت :1 تومن!!!!! كه با قيمتي كه شما گفتين خيلي فرق ميكنه
امان از دست بعضي از اين فروشنده هاي بيسواد كه هيچ اطلاعاتي ندارن و به فكر فروششون هستن!
امروز هرجا رفتم گفتن core 2 duo 1.83 نداريم و قيمت هم نميدونيم بايد بيعانه بديم تا برام بيارن
اين كه نشد! من از كجا قيمت اين قطعه هارو گير بيارم
راستي يه چيز جالب هم گفتن! ميگن كيس هاي گرين بدون پاور ميان و بايد يه پاور جدا براش بخرم
कभी हार
عزیزم شما تهرانی ؟ اگه هستی بگو تا بهت آدرس بدم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
در ضمن ببخشیدا هر کی گفت این قطعات میشه 1 میلیون شما شماره تلفنش را بده تا من باهاش حرف زنم چون فکر نمی کنم تعادل روانی داشته باشه این فرد!:34:
عزیزم مین را شما خیالت راحت باشه ...
رم را هم من پیشنهادم 4 تا 512 هست نه 2 تا 1 گیگ چرا که با استفاده از دوال چنل قدرت بیشتری دارند ...
راستی چه قیمت هایی دادند اگه میشه بگین..
پردازنده را هم والا من چند روز پیش یک روز اومدم رفتم بازار رضا پیدا کردم 185 تومن الانم از شرکت مربوطش پرسیدم گفت همون...
کیس را هم من فکر نمی کنم ولی عزیزم من خودم کیس پرشه را پیشنهاد می کنم که خیلی عالیه هم هست قیافه هاشم عالی هستش قیمتشم 35 تومنه..
قربانت شهریار:26:
|
|
Administrator
شهریار جان همون دو تا 1 گیگ رم خوبه ... با باس 533 ..
آخه اگه بعد چند سال که خواست سیستمش رو ارتقاء بده اسلات رم خالی موجود باشه ... اگه این 4 تا 512 برداره بعدا برای ارتقا مجبور میشه بفروشه که اون زمان اصطلاحا " بز خری " میکنند !!!
بنابراین من نظرم روی همین دو تا 1 گیگ هست که ضمنا همین دو تا هم میشه DualChannel کرد ...
سپاس
نه خير متاسفانه تهران نيستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
من تبريزم
آره منم فكر كنم طرف مشكل داشت ولي بقيه فروشنده ها ميگفتن از اين پردازنده نداريم!
كيس پورشه بهتره يا ارش؟
اين فروشنده ها چرا ميگن كه بايد يه پاور جدا بخرم؟ مگه خود كيس ها پاور ندارن؟
کاربر افتخاری انجمن
روی بعضی کیس ها پاور هست و روی بعضی ها نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
اگر پولت برسه و خودت بخری خیلی بهتره...:83:
چه پاوري و با چه قدرتي پيشنهاد ميكنيد؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks