برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
سه تا مشکل عجیب دارم! کسی هس بهم کمک کنه؟

1-کامپیوتر هاردم رو به عنوان فلش مموری شناخته
, یعنی همیشه کنار ساعت علامت Safely remove hardware فعاله و وقتی میرم روش ,درایوهای هارد رو نشون میده که Remove کنم:25:

2-گزینه رایت مستقیم فایلها به Cd از طریق ویندوز وجود نداره و حتی تو کامپیوترم رایت کلیک میکردم و Send to رو میزدم ,گزینه ای بود که فایل رو به Cd رایتر میفرستاد و من میتونستم فیال رو بوسیاه خود ویندوز به Cd بزنم :102:

3-جای حرف ((پ)) عوض شده ,تو کامپیوتر قبلیم کنار عدد 1 بود, ولی حالا دکمه بالای Enter ,حرف ((پ)) رو تایپ میکنه
ببین پویا جام مشکل اول را شما برو توی دیوایس منیجر و اونجا درایو هاردتا آپدیت کن و بعدشم برو توی ستاپ و ساتا را درست کن...
در مورد دومی هم اگه اشتباه نکنم شما دی وی دی رایتر دارین نه ؟ برین روی درایو دی وی دی رایتر و کلیک راست کنید و برین روی Properties و بعد روی Recording سپس برید روی ... Enable CD Recording و فعالش کنید و تنظیمات دلخواه را بگذارید درست میشه ...
3- این عزیزم کاملا طبیعه و من الان 5 ساله کامپیوتر دارم همیشه همین طور بوده ... و به جای این حرف یعنی "ژ" باید به صورت Ctrl + ز نوشته شه...
قربانت شهریار:26: