برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
امان از دست بعضي از اين فروشنده هاي بيسواد كه هيچ اطلاعاتي ندارن و به فكر فروششون هستن!

امروز هرجا رفتم گفتن core 2 duo 1.83 نداريم و قيمت هم نميدونيم بايد بيعانه بديم تا برام بيارن

اين كه نشد! من از كجا قيمت اين قطعه هارو گير بيارم

راستي يه چيز جالب هم گفتن! ميگن كيس هاي گرين بدون پاور ميان و بايد يه پاور جدا براش بخرم
عزیزم شما تهرانی ؟ اگه هستی بگو تا بهت آدرس بدم ...
در ضمن ببخشیدا هر کی گفت این قطعات میشه 1 میلیون شما شماره تلفنش را بده تا من باهاش حرف زنم چون فکر نمی کنم تعادل روانی داشته باشه این فرد!:34:
عزیزم مین را شما خیالت راحت باشه ...
رم را هم من پیشنهادم 4 تا 512 هست نه 2 تا 1 گیگ چرا که با استفاده از دوال چنل قدرت بیشتری دارند ...
راستی چه قیمت هایی دادند اگه میشه بگین..
پردازنده را هم والا من چند روز پیش یک روز اومدم رفتم بازار رضا پیدا کردم 185 تومن الانم از شرکت مربوطش پرسیدم گفت همون...
کیس را هم من فکر نمی کنم ولی عزیزم من خودم کیس پرشه را پیشنهاد می کنم که خیلی عالیه هم هست قیافه هاشم عالی هستش قیمتشم 35 تومنه..
قربانت شهریار:26:
نه خير متاسفانه تهران نيستم

من تبريزم

آره منم فكر كنم طرف مشكل داشت ولي بقيه فروشنده ها ميگفتن از اين پردازنده نداريم!
كيس پورشه بهتره يا ارش؟

اين فروشنده ها چرا ميگن كه بايد يه پاور جدا بخرم؟ مگه خود كيس ها پاور ندارن؟