برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
من واقعا" شرمندم كه شما رو خيلي اذيت كردم!

چنتا سوال هم دارم!

1.اين سيستم قادر به ساپورت ويندوز ويستا هس و چن بيتي هس؟

مين بردي كه معرفي كرديد چه پردازنده هايي رو ساپورت ميكنه؟

سرعت 1.83 cpu كم نيس؟

من ميتونم اين سيستم رو اوركلاك كنم و اگه بكنم چه قدر تو سرعتش تاثير ميذاره؟

جايي هس تو اينرنت كه بتونم مدلهاي كيس هاي گرين رو ببينم و يكي انتخاب كنم؟ چون من از لحاظ ظاهري خيلي وسواس دارم و به قيافه خيلي اهميت ميدم!

راستي مگه geforce محصول شركت nvidia نيس كه دوستمون مهرداد نوشته مال Asus ـه؟
عزیز جان این پردازنده 64 بیتی هست و ویستا هم ساپورت میکنه ...

مین برد هم سری Core 2 رو ساپورت میکنه غیر از 4 هسته ای...

این یه مسئله ای هست که خیلی ها توش مشکل دارن ... عزیز جان فرکانس فقط یکی از عوامل کارایی یک سی پی یو هست ... این پردازنده با بهره گیری از هسته Conroe و معماری قدرتمند خودش تونسته که کارایی حتی در حد Pentium ExtremeEdition 3.73 GHz نشون بده (در برخی موارد) و در مقابل یه کارایی در حد AMD Athlon 4200 & 4600 داره ...
ضمنا به یاد داشته باش که این پردازنده دو هسته ای هست ... و مطمئن باش که توی پردازش کم نمیاره ...

بله میتونید سیستم رو اورکلاک کنید ولی به نظر من قبلش یه فن خوب برای CPU بگیرید ...

سایت خود گرین هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بله GeForceمال شرکت انویدیا هست ولی خود این شرکت فقط چیپهای گرافیکی میسازه و در حقیقت سازنده برد نیست ... بلکه میاد یه سری بردهای مرجع رو در اختیار کمپانیهایی مثل ایسوز و گیگا و XFX و ... قرار میده و اونها هم با توجه به مشخصات این برد میان کارت گرافیک رو با چیپ گرافیکی انودیا Geforce میسازن ... متوجه شدید ؟
باز هم منو شرمنده كرديد

براي اين كه بخوام سيستمم رو اوركلاك كنم چه فني رو پيشنهاد ميديد؟

اوركلاك كردن ميتونه به سيستم صدمه بزنه

مين بوردي كه پيشنهاد كردين كمي تو بازار كميابه! ميشه يه مين ديگه تو اين حد امكانات و قيمت معرفي كنيد؟