نه راستش خودم نبستم این رو البته قبلا بایواستار بستم اما نه جدید و نه این مدل رو خیلی وقت سراغ بایواستار نرفتم اینم اینجا یکی یه چیز راجع به بایواستار گفته بود گشتم دیدم کلا منظورم این بود که با کمترین قیمت بشه انتخاب کرد کیفیتش که باید تست کرد اما خوب چون گارنتی داره به نظر بد نمی یاد من فقط همین عکس ازش دیدم با مشخصات نصبت به قیمت نباید بد باشه و بیشتر هدفم این بود که کارت گرافیک همان بمونه و بخاطر کم کردن هزینه سراغ 4670 نردند با این که خودم کارت 4670 دارم و کارت خوبی و تو مقطعی بهترین انتخاب بود با این قیمت 100 تومان ولی به نظرم الان دیگه دادن 100 تومان برای این کارت زیاد و می ازره ادم این کارت نگیر و از چیزای دیگه بزنه و بره سراغ سری 5700 البته برای سیستم که بازی هم مدنظر داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگر به من باشه همان ازراک 785 می بندم که 20 - 30 تومان گرانتر اما کامل تر و مطمئن تر این فقط از لحاظ قیمت گفتم چون فکر کنم دیگه کف قیمت مادربردها باشه و برای یه سیستم بی ازار فکر کنم راحت کار کنه.

Bookmarks