پاسخ: درخواست پیشنهاد دادن سیستم تا سقف 700-800
دوستان عزيز. ضمن تشکر از پاسخ دوستان اگر براشون مقدور باشه بنده پيشنهاد مي کنم که نام دقيق قطعات رو بگيد. چون مثلا ماينتور LG توي هر اندازه و رنج قيمتي مدلهاي مختلف داره و يا کيبورد و ماوي زير 50000 تومان انتخاب خوب و بد خيلي داره و ...
پيشنهادذ بنده:
M.B: GA EP41DS3-L قيمت 85000 تومان.
CPU : Intel DualCore E6300-Box قيمت 79000 تومان.
RAM : 2*1GB Corsair DDR2/BUS 800 قيمت 30000 تومان.
VGA : Geforce GT220-1GB Giigabyte قيمت 110000 تومان.
Monitor : LG LCD 22inch-w2261VP قيمت 220000 تومان.
K.B+Mouse Gaming A4tech قيمت 22000 تومان.
Case Green+Power 535AB Green قيمت متوسط 70000 تومان.
H.D.D Western digital 500GB SataII قيمت 57000 تومان.
به نظر بنده مادربورد گيگا به سبب کيفيت و گارانتي از Asrock به مراتب بهتره.
سوالي بود در خدمتم.
cpu amd athlonii x4 620
main foxconn cinema delux
ram 2gb ddr2 kingmax bus 1066
vga sapphire 4770
case silvershark
power 460w coolermaster
dvd/rw lite-on
hdd:500gb seagate 7200.12
نقل قول:
دوستان عزيز. ضمن تشکر از پاسخ دوستان اگر براشون مقدور باشه بنده پيشنهاد مي کنم که نام دقيق قطعات رو بگيد. چون مثلا ماينتور LG توي هر اندازه و رنج قيمتي مدلهاي مختلف داره و يا کيبورد و ماوي زير 50000 تومان انتخاب خوب و بد خيلي داره و ...
پيشنهادذ بنده:
M.B: GA EP41DS3-L قيمت 85000 تومان.
CPU : Intel DualCore E6300-Box قيمت 79000 تومان.
RAM : 2*1GB Corsair DDR2/BUS 800 قيمت 30000 تومان.
VGA : Geforce GT220-1GB Giigabyte قيمت 110000 تومان.
Monitor : LG LCD 22inch-w2261VP قيمت 220000 تومان.
K.B+Mouse Gaming A4tech قيمت 22000 تومان.
Case Green+Power 535AB Green قيمت متوسط 70000 تومان.
H.D.D Western digital 500GB SataII قيمت 57000 تومان.
به نظر بنده مادربورد گيگا به سبب کيفيت و گارانتي از Asrock به مراتب بهتره.
سوالي بود در خدمتم.
قیمت رمهاتون فکر نمیکنم درست باشه لطفا قیمت جدید بگیرید و اگر با این قیمت سراغ دارید لطفا آدرس فروشنده رو برام پ خ کنید :give_rose:
در مورد gt220 باید بگم این گرافیک از هیچ نظر بهتر از 9600 نیست ، نه قیمت بهتری داره ، نه ظاهر و نه قدرت ، اگر امکان داره دلیل معرفیش رو بفرمائید
اما هارد وسترن تو این قیمتی که فرمودید سری آبی توی بازار هستش که به هیچ عنوان برای هارد سیستم مناسب نیست
کارت گرافیک
GIGABYTE - GeForce 9600GT - 1GB GV-N96TZL-1GI
با قیمت 132 هزارتومنه من خودم یکیشو بستم رو یه سیستم ازشم راضیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
هپلی جان
از این مین بستی ؟
به نظر میاد مدار تغذیش بیش از اندازه ضعیفه و قدرت آورکلاکش در حد صفره :1. (28):
درسته که احتمالا این دوستمون اهل أورکلاک نیستند ولی سیستم که یکم آورکلاک نشه حکم اصراف در مصرف آب رو داره ( حکمش رو الان صادر فرمودم :lol: )
نه راستش خودم نبستم این رو البته قبلا بایواستار بستم اما نه جدید و نه این مدل رو خیلی وقت سراغ بایواستار نرفتم اینم اینجا یکی یه چیز راجع به بایواستار گفته بود گشتم دیدم کلا منظورم این بود که با کمترین قیمت بشه انتخاب کرد کیفیتش که باید تست کرد اما خوب چون گارنتی داره به نظر بد نمی یاد من فقط همین عکس ازش دیدم با مشخصات نصبت به قیمت نباید بد باشه و بیشتر هدفم این بود که کارت گرافیک همان بمونه و بخاطر کم کردن هزینه سراغ 4670 نردند با این که خودم کارت 4670 دارم و کارت خوبی و تو مقطعی بهترین انتخاب بود با این قیمت 100 تومان ولی به نظرم الان دیگه دادن 100 تومان برای این کارت زیاد و می ازره ادم این کارت نگیر و از چیزای دیگه بزنه و بره سراغ سری 5700 البته برای سیستم که بازی هم مدنظر داره .
البته اگر به من باشه همان ازراک 785 می بندم که 20 - 30 تومان گرانتر اما کامل تر و مطمئن تر این فقط از لحاظ قیمت گفتم چون فکر کنم دیگه کف قیمت مادربردها باشه و برای یه سیستم بی ازار فکر کنم راحت کار کنه.
نقل قول:
رضا جان
کیت ۴ گیگ crosair به این قیمت هر تعداد باشه خریدارم :great:
همونطور که توی یک پست دیگه هم عرض کردم لطفا قیمتها رو با بازار چک و بعد اعلام کن :give_rose:
نقل قول:
قیمت رمهاتون فکر نمیکنم درست باشه لطفا قیمت جدید بگیرید و اگر با این قیمت سراغ دارید لطفا آدرس فروشنده رو برام پ خ کنید
عزيز شما از کجا مي دونيد قيمتها چک نشده!؟!؟!؟
قيمت رم دوال 2GB Corsair DDR2/Bus 800 که دو ماژول يک گيگ هست 33000 تومانه.
قيمت رم دوال 2GB Corsair DDR3/Bus 1333 که دو ماژول يک گيگ هست 43000 تومانه.
پس منطقا بايد
قيمت رم دوال 4GB Corsair DDR2/Bus 800 که دو ماژول دو گيگ هست بايد زير 66000 تومان باشه اگر نبود مي تونيد دو تا ماژول دوال 2 گيگ بخريد.
قيمت رم دوال 4GB Corsair DDR3/Bus 1333 که دو ماژول دو گيگ هست بايد زير 86000 تومان باشه اگر نبود مي تونيد دو تا ماژول دوال 2 گيگ بخريد.
واسه خريد هم مي تونيد به مجتمع کامپيوتر ايران - طبقه همکف(طلوع رايانه) مراجعه کنيد. اينها قيمت 10 روز پيشه.
نقل قول:
در مورد gt220 باید بگم این گرافیک از هیچ نظر بهتر از 9600 نیست ، نه قیمت بهتری داره ، نه ظاهر و نه قدرت ، اگر امکان داره دلیل معرفیش رو بفرمائید
دوست عزيز. جهت اطلاع شما سري Nvidia Geforce 9xxxGT کاملا از رده خارج و در حال حاضر سري Nvidia Geforce GT XXX و Geforce GTX XXX جايگزين اون شده. کليه استانداردهاي Smart Shader و ... در سري جديد استاندارد تر و بروزتر شده و کليه بازيهاي جديد بر اساس سريهاي جديد ساخته ميشن نه بر اساس سريهاي قديمني. دقت کنيد که توي بحث مقايسه اولويت با سري و استانداردهاي سايه زني و ... هستش و بعد سرعت ملاکه. بنابراين مقايسه دو سري 9000 و GT XXX با هم اصلا منطقي نيست. چون سري 9000 انويديا ديگه از رده خارجه عزيز. ضمنا ظاهر (اگر منظورتون زيبايي هست) هيچ ارتباطي با کيفيت و سرعت کارت نداره و نحوه طراحي و سيستم Cooling در اولويته.
نقل قول:
اما هارد وسترن تو این قیمتی که فرمودید سری آبی توی بازار هستش که به هیچ عنوان برای هارد سیستم مناسب نیست
دوست عزيز. برند Western Digital محبوبترين برند هاردديسک در کل جهانه و از نظر کيفيت و کارآيي بسيار خوبه. هاردهاي Maxtor و Segate موجود در بازار جدا از اينکه توليد چين(البته توليدات کيفيت پايين چين) هستند (در حاليکه وسترن توليد تايلند هست) خرابي خيلي زياد دارند. ضمنا بحث ما در مورد هاردهاي معمولي بود و الا اگر سرعت بالاتر کسي بخواد مي تونه از سري Black وسترن بخره و Western digital Raptor هم که در سري غير SSD بالاترين سرعت هاردديسک رو در دنيا داره.
نهايتا بعد از وسترن توي ايران سامسونگ هم بدک نيست.
قیمت رم ها تون اشتباه است 10 روز پیش هم به این قیمت نبود شما می تونید همین الان به سایت رایان صبا برید یه قیمت های رو چک کنید درست که رایان صبا معمولا 7-8 درصد از قیمت بازار بیشتر اما نه دیگه این قدر مشابه این رم 4GB Corsair DDR2/Bus 800 اونجا از برند کروشال زده 110 هزار تومان شما می گید 66 هزار توان نه تفاوت قیمت رایان صبا و نه تفاوت قیمت این دو برند در اون حدی هست که این فاصله 54 هزار تومانی توجیح کنه رم 2 گیگ کینک استون زده 44 هزار تومان اوقت شما کیت دو گیگ Corsair رو زدید 33 هزار تومان :1. (27): باز یه بار دیگه چک کنید اگر هنوز این قیمت ها بود بگید یه حجومی به این طلوع رايانه به کنیم .
در مورد 9600GT و GT220 خودتون لینک های زیر رو مشاهده کنید و مقایسه کنید .
نقل قول:
قیمت رم ها تون اشتباه است 10 روز پیش هم به این قیمت نبود شما می تونید همین الان به سایت رایان صبا برید یه قیمت های رو چک کنید درست که رایان صبا معمولا 7-8 درصد از قیمت بازار بیشتر اما نه دیگه این قدر مشابه این رم 4GB Corsair DDR2/Bus 800 اونجا از برند کروشال زده 110 هزار تومان شما می گید 66 هزار توان نه تفاوت قیمت رایان صبا و نه تفاوت قیمت این دو برند در اون حدی هست که این فاصله 54 هزار تومانی توجیح کنه رم 2 گیگ کینک استون زده 44 هزار تومان اوقت شما کیت دو گیگ Corsair رو زدید 33 هزار تومان :1. (27): باز یه بار دیگه چک کنید اگر هنوز این قیمت ها بود بگید یه حجومی به این طلوع رايانه به کنیم .
دوست عزيز. قيمتهاي رايان سبا به هيچ عنوان قابل استناد نيست مخصوصا در مورد رم Corsair و مخصوصا در مورد کارتهاي گرافيکي بالا قيمتهاي کاملا پرت مي داده.
به طلوع تماس گرفتم الان نداره و قيمت هم هر کاري کردم نداد. فکر نمي کنم حتي اگرم کم بشه توي بازار بالاتر از 40000 تومان بشه که اينهم موقتي است.
البته از اينکه شما و دوست عزيزم نيما اطلاع رساني مي کنيد ممنونم و شايد من خحيلي پرتم!؟ من بازم بررسي مي کنم. اين رم يه مقدار توي بازار کم شده. ولي قيمت رايان سبا در مورد اين رم کاملا پرت و مسخرست. اينو هميشه چک کردم و مطمئنم.
ولی من فکر نمی کنم قیمت های رایان صبا مسخره باشه پرت حالا شاید بستگی داره چه طوری نگاه کنید رایان صبا همیشه گرون تر از بازار قیمت می زنه اما همیشه یه درصد مشخصی و به راحتی میشه از روی این سایت قیمت حدودی قطعات روز بازار رو با کم کردن درصد سود سایت رایان صبا به دست آورد به نظر من که حداقل از نظر ویترین و تنوع قطعات بهترین سایت فروش قطعات توی ایران البته اگر بحث قیمت نباشه. برای قیمت دقیق تر هم می تونید به این سایت مراجعه کنید این یکی تنوع رایان صبا رو داره و حتی بیشتر اما شکل و شمایل سایت فروش قطعات رو نداره در باره قیمت هایش هم که من تا حالا ندیم پرت باشه توی این هم رم CORSAIR 4GB DUAL B800 رو 81 هزار تومان و روی تعداد 79 هزار تومان زده.
نقل قول:
ولی من فکر نمی کنم قیمت های رایان صبا مسخره باشه پرت حالا شاید بستگی داره چه طوری نگاه کنید رایان صبا همیشه گرون تر از بازار قیمت می زنه اما همیشه یه درصد مشخصی و به راحتی میشه از روی این سایت قیمت حدودی قطعات روز بازار رو با کم کردن درصد سود سایت رایان صبا به دست آورد به نظر من که حداقل از نظر ویترین و تنوع قطعات بهترین سایت فروش قطعات توی ایران البته اگر بحث قیمت نباشه. برای قیمت دقیق تر هم می تونید به این سایت مراجعه کنید این یکی تنوع رایان صبا رو داره و حتی بیشتر اما شکل و شمایل سایت فروش قطعات رو نداره در باره قیمت هایش هم که من تا حالا ندیم پرت باشه توی این هم رم CORSAIR 4GB DUAL B800 رو 81 هزار تومان و روی تعداد 79 هزار تومان زده.
خوب عزيز. پس بنده واسه شما مدرک ميارم تا خودتون قضاوت کنيد. همين امروز قيمت کارت گرافيک Geforce 9600GT-1GB Gigabyte در سايت رايان سبا 150000 تومان اعلام شده. خوب اين کارت گرافيک همين الان قيمتش 120000 تومانه. يعني 30000 تومان اختلاف!!!(20٪ اختلاف)
مثال ديگر قيمت کارت گرافيک MSI Geforce GTX 285-1792MB در رايان سبا 470000 تومانه و اين در حاليه که قيمت اين کارت همين الان 390000 تومانه. يعني 80000 تومان اختلاف قيمت!!!(20٪ اختلاف)
در مورد CPU هم تا حدي همين جوره و فقط برخي از قيمتها هست که يه کم منطقي تره. من تابحال با مسئولش چندين بار بحثم شده اما اونا واقعا نمي تونن اين اختلاف رو توجيه کنند. هزينه ارسال هم که با مشتريه!!! تازه اين قيمتها مقايسه شده با قيمت متوسط فروش بازار به يک مشتري معمولي و بازم ميشه ارزونتر گير آورد.
بعضي اوقات هم قيمتهاشو آپديت نمي کنه و به بهونه فراموشي قيمت قبلي رو به مشتريهاش ميندازه که گاهي تا 40٪ بالاتره.
به نظر بنده خريد از اين سايت فقط به درد جاهاي محروم مي خوره که فروشگاه آنچناني وجود نداره.
از بذل توجه شما ممنونم. :give_rose: