نيما جان لطفا به قيمتي که جناب Hapalii واسه رم Corsair اعلام کردن هم دقت بفرمائيد. فکر کنم بهتر باشه شما قبل از اعلام مخالفت با قيمتهاي اعلام شده قيمتهايي که خودتون داريد رو چک کنيد!!! با تشکر. :give_rose:نقل قول:
Printable View
نيما جان لطفا به قيمتي که جناب Hapalii واسه رم Corsair اعلام کردن هم دقت بفرمائيد. فکر کنم بهتر باشه شما قبل از اعلام مخالفت با قيمتهاي اعلام شده قيمتهايي که خودتون داريد رو چک کنيد!!! با تشکر. :give_rose:نقل قول:
از سایت بازار ایران شماره فروشگاه های ایران نوین یا ایران زمین یا دریا رو بگیرید . قیمت رو در بیارید
جناب Hapalii عزيز. پاسخ شما رو در رابيطه با پرت بودن قيمتهاي رايان سبا کامل در پست زير توضيح دادم:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد کارت گرافيک فکر کنم توضيحات بنده رو درست نخونديد!!! توجه کنيد که کارت گرافيک بالا صرفا واسه بازي کاربرد داره و بازيهاي جديد تماما بر اساس استانداردهاي جديد ساخته ميشن. استانداردهاي جديد بکارگرفته شده در سري geforce GTxxxx کاملا برتر و جديدتر از استاناردهاي بکار رفته در سري Geforce 9xxxxx هستش.
لذا براي مثال گرچه سرعت کارت گرافيکي Geforce 8800GT از Geforce 9600GT بالاتره اما کيفيت (مثلا سايه زني) و کارآيي 9600 به سبب دارابودن استانداردهاي جديدتر از 8800 بهتره و همچنين است واسه مقايسه دو کارت 9600GT و GT220.
نهايتا هميشه سعي کنيد از بالاترين سري ساخت کارت گرافيک تهيه کنيد و هيچگاه سري جديد را با سري قديمي مقايسه نکنيد.
با تشکر.
تو رنج 120-130 کارت گرافیک 4770 بهترینه اکثر برندها خوب هستند