به نظر من که همون سیستم اول خیلی بهتره فقط اگر مادر برر و رم یه جوری عوض کرد که بره روی DDR3 برای کسی که می خواد 5- 6 سال با همین سیستم ور بره بهتره
مثلا مادر برد بایواستار مدل TA770E3 با قیمت حدود 77 هزار تومان می شه خرید که زیاد هم قیمت بالا تر نره با همان قیمت رم ها هم میشه 2 گیگ رم DDR3 ارزان تر بست در ضمن فکر کنم برای همچین مصرفی همین cpu athlon ii x2 240 خیلی هم خوب باشه این ها که نمی خوان از برنامه های سنگین استفاده کنند هر کاری بخوان قطعا این CPU جواب کار انها رو خواهد داد فقط می مونه بازی که خوب هرچی کارت بهتره باشه بهتره .
هپلی جان

از این مین بستی ؟

به نظر میاد مدار تغذیش بیش از اندازه ضعیفه و قدرت آورکلاکش در حد صفره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

درسته که احتمالا این دوستمون اهل أورکلاک نیستند ولی سیستم که یکم آورکلاک نشه حکم اصراف در مصرف آب رو داره ( حکمش رو الان صادر فرمودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )