سلام
مانوور روی مادربورد و سی پیو و گرافیک باشه
سی پیو چقدر ارزون ؟!
گرافیک جی فورس 1 گیگ چی پیشنهاد میکنید ؟ خیلی گرونه این
سی پیو من الان اینه : Quad 6600
بر فرض اینکه سی پیو هم همین انتخاب کنم مادربرود ایسوز و گرافیک جی فورس چی پیشنهاد دارین ؟
کاربر افتخاری
سلام
مانوور روی مادربورد و سی پیو و گرافیک باشه
سی پیو چقدر ارزون ؟!
گرافیک جی فورس 1 گیگ چی پیشنهاد میکنید ؟ خیلی گرونه این
سی پیو من الان اینه : Quad 6600
بر فرض اینکه سی پیو هم همین انتخاب کنم مادربرود ایسوز و گرافیک جی فورس چی پیشنهاد دارین ؟
A Human Being Who's Tired Of Being Here
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unknown64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میفرمائید سیستم گیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم این پردازنده شما بالای ۱۷۰ قیمتش باشه که با یه مین ایسوز یا گیگا یه رقمی بالاتر از 250 تومن از بودجتون رو میگیره
اون گرافیک رو هم به این خاطر معرفی کردم چون واقعا dx11 یه شاهکاره ، چند روز پیش dirt2 رو گرفتم ، خیلی به واقعیت نزدیکه
اگر میخواهید بیس اینتل و جی فورس بردارید یدونه e5300 یا e6300 بردارید ( 66 و 81 تومن ) این با q6600 شما توی رزولیشن بالا تفاوت ناچیزی داره
گرافیک زیر gtx 260 به قیمت 240-270 چیزی رو برای بازی کردن با اون مونیتور توصیه نمیکنم ( مگر اینکه بخواهید رزولیشن یا کیفیت رو پائین بیارید که دیگه حال نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد این سیستم اگر گرافیک رو فدای پردازنده کنید با توجه به تجربیاتی که رو بنچمارکها داشتم کار اشتباهیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین نیما جان بذار توضیح کلی بدم این عمویی که میخواد این سیستم رو ببنده شوهر عمه ی پولدار اما پول نده به چنین چیزهای من هست که برای بچه هاش میخواد که بعد 6 7 سال سیستمشون رو عوض کنه چون دیگه هارد 40 و گرافیک 128 جوابگوشون نیست !
برای همین با توجه به شناختی که از اونا دارم میدونم کار زیادی جز بازی ندارن اما میدونی نه اینکه من اینجا دارم پیشنهاد میدم دوروز بعد چیزی بشه پشت من حرف هست برای همین سیستمی که قرار برداشته شه باید تا 5 6 تا سال کار کنه برای همین میخوام همه چیز تضمینی باشه برای این مدت
برای همین میخوام پردازه یک چیز جدید باشه و خوب بالطبع باید مادربورد هم چیزی باشه که بشه اونرو روش سوار کرد
این مانیتور هم راستیتش من نمیدونم چرا این میخواد این رو برداره ! جز اینکه برای پزش وگرنه یک مانیتور 19 هم کافیه
برای همین شما یک زحمتی بکش که دیگه من رو خجالت بیشتری بدی ( بیای بخش فیلم جبران میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
الان گرافیک e6300 باشه و سی پیو هم یکی من چطوره ؟ مادربورد هم یکی خودت پیشنهاد بده
یعنی میخوام بدونم این گرافیک با توجه به خوب بودن پردازنده تا کی دووام داره ؟
شما یک زحمتی هم بکش همین پردازنده رو بذار توی لیست اولت با یک مادربورد و کارت گرافیک پیشنهادی ببینیم بودجه چی میشه
پردازنده من هم الان باید 200 اینا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم 220 اینا فکر کنم خریدم اون زمان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (12-12-09)
کاربر افتخاری
سلام
راستی نیما جان این سی پیو و مادربوردی که توی پست اول معرفی کردی تا چند وقت کار میکنه ؟!
گرافیک رو که 4 سال مطمئن باشم آره ؟
همین رو میشه برای اون دوتای دیگه هم تضمین کرد ؟
=========
راستی اون کارت گرافیک اولیه با پردازنده های اینتل جور هست ؟!
منظورم اینه که اگه سی پیو یکی من باشه و مادربورد هم گیگا جواب میده یا نه ؟!
برای این سی پیو ی منم یک مادربورد معرفی کنید .
این جی فورس های 1 گیگ 9500 اینا چطوره ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unknown64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین عالی میخوای برای اینتل که یه عمری کار کنه ، همون ip35 pro xe که حراجش کردم البته اون مین بالای 100 تومن قیمت داره و احتمالا تا همون حدود قیمتش میره چون چیز خیلی أسیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توضیح اول بدم
چون مانتور احتمالا hd یا full hd هستش ( 1680 یا 1920 ) کارت گرافیک 9500 و اینا تو اون رزولیشن نمیکشه
برای همین مینیمم باید یدونه ati 4670 یا gforce 9600 برداری به کمتر از این فکر نکن
اما اون مین که تو پست اول گفتم ، خازنهای قسمت پردازندش حالت جامده این یعنی مینیمم همون 4 سال رو به امید خدا برات کار میکنه
ولی اگر به دلت نمیشینه و پردازنده بهتر میخوای میتونم یه سیستم دیگه بهت پیشنهاد بدم که هفته گذشته برای یکی از دوستان خوب همین فروم بستم و سیستم مچی در اومد ( خودم با سرعتش خیلی حال کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
monitor ~ 230
speaker + keyboard+ mouse ~ 50
GA-MA770T-UD3P ~ 110
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( amd phenom ii x4 965 == ) amd b50 + hitpipe fan ~ 140
ram adata 2*1gig adata ddr3 cl8 ~ 65
ati 4670 1 gig ~ 93
hard 500 seagate 7200.12 ~ 50
liteon /asus ~ 30
power 400 ~ 40
case ~ 30
این پردازنده از نظر قدرت بیشتر از 40٪ از q6600 شما قویتره و رمش هم ddr3 هستش ( به عبارتی سیستم فعلی شما رو درسته میخوره )
اما برای اینتل بهتره از گرافیک nvidia استفاده کنید ( هیچ دلیل مستندی برای این حرفم ندارم ولی به تجربه دیدم سیستم تو این حالت استیبل تره )
اگر این کانفیگ باز به دلتون نشست بفرمائید تا یه سیستم اینتل بیس معرفی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks