سلام
راستی نیما جان این سی پیو و مادربوردی که توی پست اول معرفی کردی تا چند وقت کار میکنه ؟!
گرافیک رو که 4 سال مطمئن باشم آره ؟
همین رو میشه برای اون دوتای دیگه هم تضمین کرد ؟

=========
راستی اون کارت گرافیک اولیه با پردازنده های اینتل جور هست ؟!
منظورم اینه که اگه سی پیو یکی من باشه و مادربورد هم گیگا جواب میده یا نه ؟!
برای این سی پیو ی منم یک مادربورد معرفی کنید .
این جی فورس های 1 گیگ 9500 اینا چطوره ؟
سلام

مین عالی میخوای برای اینتل که یه عمری کار کنه ، همون ip35 pro xe که حراجش کردم البته اون مین بالای 100 تومن قیمت داره و احتمالا تا همون حدود قیمتش میره چون چیز خیلی أسیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

یه توضیح اول بدم

چون مانتور احتمالا hd یا full hd هستش ( 1680 یا 1920 ) کارت گرافیک 9500 و اینا تو اون رزولیشن نمیکشه

برای همین مینیمم باید یدونه ati 4670 یا gforce 9600 برداری به کمتر از این فکر نکن

اما اون مین که تو پست اول گفتم ، خازنهای قسمت پردازندش حالت جامده این یعنی مینیمم همون 4 سال رو به امید خدا برات کار میکنه

ولی اگر به دلت نمیشینه و پردازنده بهتر میخوای میتونم یه سیستم دیگه بهت پیشنهاد بدم که هفته گذشته برای یکی از دوستان خوب همین فروم بستم و سیستم مچی در اومد ( خودم با سرعتش خیلی حال کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

monitor ~ 230

speaker + keyboard+ mouse ~ 50

GA-MA770T-UD3P ~ 110

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( amd phenom ii x4 965 == ) amd b50 + hitpipe fan ~ 140

ram adata 2*1gig adata ddr3 cl8 ~ 65

ati 4670 1 gig ~ 93

hard 500 seagate 7200.12 ~ 50

liteon /asus ~ 30

power 400 ~ 40

case ~ 30

این پردازنده از نظر قدرت بیشتر از 40٪ از q6600 شما قویتره و رمش هم ddr3 هستش ( به عبارتی سیستم فعلی شما رو درسته میخوره )

اما برای اینتل بهتره از گرافیک nvidia استفاده کنید ( هیچ دلیل مستندی برای این حرفم ندارم ولی به تجربه دیدم سیستم تو این حالت استیبل تره )

اگر این کانفیگ باز به دلتون نشست بفرمائید تا یه سیستم اینتل بیس معرفی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید