سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین نیما جان بذار توضیح کلی بدم این عمویی که میخواد این سیستم رو ببنده شوهر عمه ی پولدار اما پول نده به چنین چیزهای من هست که برای بچه هاش میخواد که بعد 6 7 سال سیستمشون رو عوض کنه چون دیگه هارد 40 و گرافیک 128 جوابگوشون نیست !
برای همین با توجه به شناختی که از اونا دارم میدونم کار زیادی جز بازی ندارن اما میدونی نه اینکه من اینجا دارم پیشنهاد میدم دوروز بعد چیزی بشه پشت من حرف هست برای همین سیستمی که قرار برداشته شه باید تا 5 6 تا سال کار کنه برای همین میخوام همه چیز تضمینی باشه برای این مدت
برای همین میخوام پردازه یک چیز جدید باشه و خوب بالطبع باید مادربورد هم چیزی باشه که بشه اونرو روش سوار کرد
این مانیتور هم راستیتش من نمیدونم چرا این میخواد این رو برداره ! جز اینکه برای پزش وگرنه یک مانیتور 19 هم کافیه
برای همین شما یک زحمتی بکش که دیگه من رو خجالت بیشتری بدی ( بیای بخش فیلم جبران میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
الان گرافیک e6300 باشه و سی پیو هم یکی من چطوره ؟ مادربورد هم یکی خودت پیشنهاد بده
یعنی میخوام بدونم این گرافیک با توجه به خوب بودن پردازنده تا کی دووام داره ؟
شما یک زحمتی هم بکش همین پردازنده رو بذار توی لیست اولت با یک مادربورد و کارت گرافیک پیشنهادی ببینیم بودجه چی میشه
پردازنده من هم الان باید 200 اینا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم 220 اینا فکر کنم خریدم اون زمان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks