تو چقدر بالتازاری... اوکی بیخیال..
از samin لیست بگیر و بده کیوان.ثمین رو دیگه باید بشناسی!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده به جا نمیارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک مشاوره ی BMC بیشتر برای دوستان و آشنایان زده شده !! انگار قرار نیست به کسی دیگه جواب بدن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قراره سیستم رو از کیوان بگیرم . فقط گفته بود که به من لیست بده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8200 رو 175 قیمت کردم که واقعا به نسبت 6 مگ کس و 45 نانو متری میصرفه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجب DFI ... امممم !! نمیدونم ! باید یه مقدار تحقیق کنم دربارش ! جالب شد واسم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تو چقدر بالتازاری... اوکی بیخیال..
از samin لیست بگیر و بده کیوان.ثمین رو دیگه باید بشناسی!
Amir-elx (15-05-08)
|
|
حالا یه کم راهنمایی کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتو چقدر بالتازاری... اوکی بیخیال..
کاربر شهرسختافزار
تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نظر به نظر من
ram :corsair xms2 2x1gb _800 cl4
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
کاربر شهرسختافزار
نه آقا جک گفتی ... این امار رم رو از کجا آوردی که دادی؟؟؟؟کورس ایر با این قیمت هاش یکی از احمقانه ترین انتخاب های بازاره..
امیر جان یک هفته پیش،ی سر پیش کیوان خان رفتم..
رم از کیوان بگیر خودش میدونه چی بذاره...
پاور هم گرین بهتره.سی پی یو هم سری 8000 بگیر.مادربرد هم خوده کیوان میدونه...رم هم که کیوان داره،کارت گرافیک هم داره،هارد سامسونگ نگیر و فقط seagate بگیر چون هارد های 7200 دور سامسونگ به طرز عجیبی از هارد 10000 دور اصلیم بیشتر سر و صدا می کنه!!!
اسپیکر هم که altec lancing یا creative یا edifier بگیر...هر سه مرغوبن.
بعدا حساب می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همرو که کیوان داره برید بگید اون براتون جمع کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا وقتی میاین بحث مطرح میکنید چرا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا جالبه ما پیشنهاد خودمون دادیم حالی هر کاری کردید گردن خودتون همین کارها رو میکنید که هیچ وقت ....
در کل اصلا من اینجا چکارم در اولین فرصت یک پیام به مهراد میدم که تاپیک رو قفل کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M@jiD.P30on (15-05-08)
Administrator
وحید جان اینجا تاپیک دوستیابی و تجدید خاطرات نیست
فکر کنم پیغام خصوصی رو واسه همین موارد گذاشتن
سپاس
کاربر شهرسختافزار
micron تو کارت خیلی درسته لول.
I M A N (15-05-08)
|
|
میکرون جان میشه لطفا راجب مادر برد های DFI چند تا لینک به من بدی ؟
مزایا و معایبش چیه به نظرت ؟
اون بنده خدا یه راهنمایی و مشاوره خواست، چی شد اینجا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دست این وحید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
PCminister (16-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks