خب ، چرا 8200 نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد Abit ip35 انتخاب بهتری نیست ؟ کلا با Abit سرو کاری نداشتم تا به حال ، ولی خیلی تعریفش رو شنیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت راجب رم GSkill چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باس 1000 چند در میاد 2 گیگش ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد رو میخواستم 500 بگیرم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت 8200 حدودا 195 هست یعنی 60 هزار بالاتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ابیت بازده جالبی نداره توی مینهای بازار میخواستم ایسوز رو پیشنهاد کنم که گفتی نه گیگا هم که هیچی به خاطر این دی اف ای رو گفتم چون یک مین حرفه ای هست و بازدهش خیلی بیشتر از قیمتشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

در مورد این رم شما گفتید تا 600 همین الانش هم بالاتر در آمده در ضمن شما که اورکلاک نمیکنید فرقی نمیکنه GSKILL بگیرید یا پاتریوت

هارد 500 الان سیگیت حدود 95 هست خواستی بگیر ولی حواست به قیمتت باشه

در مورد حرف های Vbigdeli

اولا از نظر بایوس فرق زیادی با هم ندارن مینهای ابیت و گیگا ایسوز هم که نخواست
من این مین رو تست کردم خیلی بهتر از گیگا و ایسوز و ابیت هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمتش هم واقعا خوبه

در ضمن برای اور کلاکر ها مدل DK P35 T2R و T2RS رو پیشنهاد میکنم

یا علی مدد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید